• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2022

21:40

TEŠKO MU PAO PORAZ! Radonjić otvorio dušu posle prokockanih +20 (ANKETA)

Starsportphoto

Crvena zvezda

TEŠKO MU PAO PORAZ! Radonjić otvorio dušu posle prokockanih +20 (ANKETA)

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Monaka u 25. kolu Evrolige na svom parketu, a strateg tima sa Malog Kalemegdana Dejan Radonjić na konferenciji za medije je bio potpuno iskren

Zvezda je sredinom druge četvrtine imala 20 poena prednosti, ali je na kraju uspela da izgubi dvocifrenom razlikom.

- Čestitam Monaku na pobedi, odigrali su dobru utakmicu, pokazali su šta mogu. U prvom poluvremenu smo ofanzivno bili odlični, u drugom poluvremenu bilo je drugačije - rekao je Radonjić posle utakmice.

Crnogorski stručnjak se pre početka utakmice srdačno pozdravio sa Sašom Obradovićem, svojim prethodnikom na klupi Zvezde.

Samo smo se pozdravili, pitali smo jedan drugog kako smo...

Foto: Starsportphoto

Pozdrav Dejana Radonjića i Saše Obradovića

Potom je dublje analizirao meč.

Pokazali su u napadu kakav su tim i šta mogu da urade, nije to ni prvi put ove sezone, a pokazaće to i u nastavku. Ofanzivno smo bili odlični, najbolje poluvreme što se tiče napada u Evroligi. Bio je dobar ritam 15, 16 minuta i dobra energija, a nakon toga je usledilo nešto što sam pričao o tome, što se dovoljno ne prati. To je niz problema, ušli smo u neki teški trening, da ste videli sve bi vam bilo jasno, ne biste ništa pitali. Oni su igrali dobru i tvrdu odbranu, mi nismo mogli da pariramo. Putovanja, utakmice, opterećenje, potrošli smo se, znate kakve smo probleme imali poslednjih mesec dana i to je došlo na naplatu. Žao mi je što smo izgubili meč, ali bilo je evidentno da nema energije i videlo se šta su posledice toga. Dali smo sve od sebe poslednja dva dana, ali bilo je mnogo da to uradimo i sada. Atipične greške i protiv Armanija i večeras. Jednostavno je tako, nadam se da ćemo uspeti da se vratimo i da dođemo do nivoa do kog hoćemo. Treba ovo dobro analizirati i da se podignemo - poručio je Radonjić.

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boki

pre 2 godine

Samo ti "otvaraj" dušu i nastavite da brukate klub kakav je Crvena Zvezda i stavljaj Dobrića da u... e sve dobro što se uradi.... mada ruku na srce bilo je i drugi koji su imali veliki pad u igri, žao mi je Vajta koji je fenomenalni igrač ali ga povreda vratila na "početak" i još se traži.... Sad treba kaparisati igrače i popuniti roster do kraja i započeti pripreme zajedno a ne da se kupuju igrači koji su tu da popune praznine i posle ih menjaju novim igračima koji se privikavaju... skroz pogrešno jer pripreme i služe da se vidi jesu li pojačanja prava, ne da se čeka da prođe pola sezone...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Romi se sećaju pakla koji su pre 25 godina doživeli na Kosovu i Metohiji: Kuće im spaljivane, proganjani su i proterivani
Politika

Romi se sećaju pakla koji su pre 25 godina doživeli na Kosovu i Metohiji: Kuće im spaljivane, proganjani su i proterivani

U francuskom gradu Troyesu održana je ceremonija obeležavanja Dana sećanja na stradale, prognane i nestale Rome na Kosovu i Metohiji. Burhan Osmani, organizator i inicijator ovog događaja, podsetio je prisutne na teške okolnosti u kojima su se Romi našli tokom rata na Kosovu i Metohiji u drugoj polovini 1990-ih godina, kada su Albanci hteli da otcepe južnu srpsku pokrajinu.

21.06.2024

19:42

Otkriveno! Evo kada će biti izabran novi gradonačelnik Beograda!
Politika

Otkriveno! Evo kada će biti izabran novi gradonačelnik Beograda!

Predsednik Skupštine Grada Beograda, Nikola Nikodijević, zakazao je 2. sednicu Skupštine grada Beograda za ponedeljak, 24. jun, u 10 časova. Mesto održavanja sednice je zgrada Skupštine grada na Trgu Nikole Pašića 6, u velikoj sali u prizemlju. Na dnevnom redu ove sednice naći će se izbor gradonačelnika Beograda, zamenika gradonačelnika i članova Gradskog veća.

21.06.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze
Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze

Brioni su nacionalni park i čuveno hrvatsko letovalište koje čine nekoliko ostrva i danas se pominje kao omiljeno mesto za odmor Josipa Broza Tita. Ali, i Srbija ima Brione...

20.06.2024

17:51