• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.02.2022

14:49

RADONJIĆ PRED UNIKS: DA IMAMO PROBLEMA-IMAMO! Evo šta kaže o TOP 8!

Starsportphoto

Crvena zvezda

RADONJIĆ PRED UNIKS: DA IMAMO PROBLEMA-IMAMO! Evo šta kaže o TOP 8!

Podeli vest

Pred košarkašima Crvene zvezde je gostovanje Uniksu u Kazanju, u okviru 26. kola Evrolige.

U susret novom evroligaškom izazovu, sa novinarima je razgovarao trener crveno-belih Dejan Radonjić, koji ističe da je pred njegovim timom težak zadatak.U prvom međusobnom meču u sezoni, u novembru prošle godine, Uniks je slavio u Beogradu ubedljivo 98:78.

- Treba reći da se radi o izuzetno kvalitetnom protivniku, koji nije samo u meču protiv nas to pokazao. U dobroj su formi. Pobedili su Žalgiris u Kaunasu, CSKA u Moskvi. Imaju puno kvaliteta, individualno su izuzetno jaki. Atletski su jako dobar tim. Čeka nas težak zadatak. U stiuaciji u kojoj mi jesmo, zbog svih ovih dešavanja u januaru, treniranja, netreniranja. Raspored je izuzetno težak i nastavlja se duelom protiv Uniksa- rekao je Radonjić.

Generalno situacija nije najsjajnija u klubu sa Malog Kalemegdana, još od zaraze koronavirusom u januaru.

Foto: Starsportphoto

 

- Cirbes neće ići sa nama. Nadam se da će sledeće nedelje početi sa treninzima. Imamo određenih problema kao posledica svega ovoga što je bilo. Zbog te pauze, preduge u ovom delu sezone. Bez boravka u Sali za ogroman broj igrača. Specifičan vid rada, raspored. Ovih dana je bilo evidentno da vidimo posledice svega toga. Videćemo sutra kakva je situacija. Ono što je značajno, nema ozbiljnijih stvari, ali da imamo problema – imamo."

Uniks je trenutno sedmi u Evroligi i ima nameru da regularni deo sezone završi u Top 8.

- U mnogim utakmicama su pokazali ogroman potencijal napadački, kvalitet generalno. Atletski su veoma dobri, u oba pravca su izuzetni. Te ambicije koje su najavili, plasman u Top 8, omogućili bi sebi ponovo igranje u Evroligi. Mi ćemo pokušati da odigramo dobar meč. Znamo da nas čeka težak zadatak. Znamo da nismo u najboljem stanju."

Foto: Starsportphoto

 

Da li Zvezda razmišlja o Top 8?

Ja sad razmišljam o stvarima koje su prisutne trenutno. Prošli put sam vam rekao slično, a kao što vidite, potpuno je jasno i zašto tako pričam. Jednostavno je to naša realnost- zaključio je Radonjić pred utakmicu koja je na programu u petak od 17.00.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija