• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.02.2022

23:43

ODBRANA JE KLJUČ ZA ZVEZDU! Dobrić veruje u POBEDU u Atini!

Crvena zvezda

ODBRANA JE KLJUČ ZA ZVEZDU! Dobrić veruje u POBEDU u Atini!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde u petak gostuju Panatinaikosu u okviru 27. kola Evrolige

Crveno-beli su osvojili Kup Radivoja Koraća, imali nekoliko dana za slavlje, odmor, ali i pripremu narednih izazova. Prvi sledeći je u Atini protiv PanatinaikosaSvoje impresije nakon osvajanja Kupa, ali i očekivanja od meča sa Zelenima izneo je Ognjen Dobrić. 

- Očekuje nas malo naporniji raspored i uspeli smo ovih nekoliko dana da se odmorimo i pripremimo za utakmice koje nam dolaze. Prva od tih utakmcia je Panatinaikos u Atini. Očekuje nas još jedan trening pred put na kome treba što bolje da se spremimo za utakmicu - rekao je Ognjen Dobrić. 

Crveno-beli su u prvom delu sezone deklasirali Panatinaikos, naneli su tada izabranici Dejana Radonjića najteži poraz Grcima u Evroligi. 

- To ne mora ništa da znači, ta utakmica je igrana u prvom delu sezone. Oni su promenili roster, promenili su i formu… Ne verujem da će biti ista utakmica, pogotovo što igraju pred svojim navijačima, tako da moramo dati sve od sebe svih 40 minuta, ako želimo da pobedimo. Sve ekipe u Evroligi su kvalitetne, moramo se boriti celu utakmicu - dodao je šuter crveno-belih. 

Foto: Starsportphoto

Bez dileme, najjače oružje atinskih zelenih je tranzicija, a upravo je taj segment igre istakao i Ognjen Dobrić. 

- Stvarno igraju dobro u tranziciji, koju moramo da im zatvorimo i onesposobimo im to oružje. Moramo ih ubaciti u naš ritam, u našu odbranu, u naš sistem i da iz toga tražimo prednosti i gradimo rezultat od prvog minuta - objašnjava reprezentativac Srbije. 

Nakon Atine, Crvena zvezda se vraća u Beograd gde ostaje do 18. marta. u tom periodu Zvezda će odigrati četiri utakmice u Evroligi i dve u ABA ligi, a jedina "gostujuća" biće večiti derbi protiv Partizana. 

- To je olakšavajuća okolnost, jer nam je mnogo lakše kada igramo na domaćem terenu pred našim navijačima. Lakše se i oporavljamo posle tih utakmica - podvukao je Dobrić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija