• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.02.2022

16:56

ZNAMO KAKO SE BRANI MARAKANA! SA NAVIJAČIMA MOŽEMO SVE! Stanković ZAGRMEO pred derbi!

printscreen

Crvena zvezda

ZNAMO KAKO SE BRANI MARAKANA! SA NAVIJAČIMA MOŽEMO SVE! Stanković ZAGRMEO pred derbi!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Partizan u 166. večitom derbiju

Nešto više od sat vremena ostalo je do početka 166. večitog derbija između Crvene zvezde i Partizana, a trener crveno-belih izneo je svoja očekivanja pred meč za "TV Arena sport"!

- Mi kod kuće uvek napadamo. Tako smo uvek igrali, znamo kako se brani Marakana, naša kuća. Derbi nosi svoje čari, imali smo pet-šest dana da spremimo utakmicu. Uz pomoć navijača, siguran sam da ćemo biti pravi - rekao je Dejan Stanković. 

Istakao je trener Zvezde da se nada da će tim pobediti, a ne pojedinac. 

- Nadam se da će u prvi plan iskočiti tim. Moraju biti kao jedno, u svakoj sekundi. Detalji koje smo spremali, pozicije i odnos. Ne treba da odustanemo od ideja i ambicije, kakav god rezultat bio. Očekujem tvrdu, taktičku, pravu momačku utakmicu. Zajedno sa 35 hiljada navijača možemo sve - istakao je trener crveno-belih. 

Foto: Starsportphoto

Fudbaleri Crvene zvezde imaju pet bodova manje od crno-belih, a Stanković veruje da njegov tim može do pobede i povratka u šampionsku trku. 

- Velika je prednost! Prošle godine su oni na minus devet verovali da će ih pobeda vratiti u igru. Zašto i mi na minus pet ne bi imali isti stav - podvukao je Stanković. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set