• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.02.2022

21:07

STANKOVIĆ: Ne mogu da zamislim šta bi bilo da smo izgubili! Evo šta je rekao o BORJANU, STANOJEVIĆU, Srniću a šta o Ivaniću...

Informer

Crvena zvezda

STANKOVIĆ: Ne mogu da zamislim šta bi bilo da smo izgubili! Evo šta je rekao o BORJANU, STANOJEVIĆU, Srniću a šta o Ivaniću...

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su na stadionu "Rajko Mitić" ekipu Partizana rezultatom 2:0, u derbiju, u okviru 24. kola Superlige Srbije

Ohi i Katai presudili crno-belima još u prvom poluvremenu, razlika između večitih sada je samo dva boda!

Na konferenciji za medije bio je vidno raspoložen Dejan Stanković, strateg crveno-belih!

- Mislim da smo dobro izanalizirali utakmicu! Ovakav meč kada se dobije sve se drugačije gleda! Izvukli smo maksimum što se tiče pripreme i samih momaka! Oni su verovali u to što smo radili i uradili su nestvaran posao! Ne može 90 minuta da se igra visok presing! Bilo je normalno da doše do pada, posle smo se povukli, spustili Sanoga! Tok je išao onako kako smo želeli!

Foto: Starsportphoto

 

- Neću o pojedincima! Ali da kažemo o Erakoviću, mladom igraču, bonusu, kako je odigrao! Bilo je dosta posla koji se nije video, a Partizan je u fenomenalnoj formi, igra odličan fudbal, a mi smo bili svežiji-što se i videlo! Nismo im davali da nas ugroze! Čestitam i Partizanu i Stanojeviću koji radi odličan posao! Sjajno su odreagovali i Ohi i Kataji! Tu su da daju golove! 

Upitan da li je Slavoljub Srnić bio ključni detalj utakmice i šta je bila ideja, Stanković je poručio:

- Dobije se dosta na ravnoteži sa tipom igrača kao što je Srnić i odradi oba posla vrhunski! To je donelo prevagu! Srna je zlato od igrača, zlatan momak koji obožava ovaj klub i spreman je za njega sve da da! Možda je za nekog iznenađenje, za mene ne!

Pohvalio je Stanković i Partizan i Stanojevića!

Foto: Starsportphoto

 

- Partizan igra odličnu sezonu, bilo nam je ovo bitno za priključak! Ne mogu da zamislim šta bi bilo da je ovo bilo kako ne treba! I dalje su favoriti, moramo da iskoristimo njihov naredni kiks...Lepo je kod kuće da pobediš! Neko ko je rođeni Zvezdaš kao ja, može da bude presrećan- rekao je Stanković!

Uskoro sleduje meč protiv Rendžersa...

- Ako gledamo to što smo dobili na samopouzdanju, plus što smo nadošli sada na fiziičkom planu, neću da pretim, ali biće teško i nama i njima! Imamo šansu i nadu! To nam niko neće oduzeti!

Foto: Starsportphoto

 

Upitan je Stanković i za Borjana i njegovu odbranu u 20. minutu...

- Iako smo imali dominaciju, desila se izgubljena lopta u sredini terena i brza tranzicija! Kvaliteti Borajnovi se nikada nisu stavljali u pitanje! Kapitenski, zvezdaški!

Otkrio je Stanković šta je pričao sa Stanojevićem nakon meča...

- Sa Saletom sam razmenio dva-tri sportska komentara, čestitke za pobedu protiv Sparte! Između dva trenera konstruktivna diskusija! Pozitivna, između dva rivala koja se poštuju! 

Kako je Rodić i kakav je osećaj igrati pred punim stadionom?

Foto: Starsportphoto

 

 - Rodić je okej, dobio je udarac u glavu! Vrtelo mu se, bila je prinudna izmena.. Presrećan sam zbog pune Marakane! Suđenje je bilo na visokom nivou, nije bilo dramatičnih situacija...

Upitan je Stanković i za Ivanića...

- Mića je odigrao prvo poluvreme montruozno, prezadovoljan sam kako je izgledao, ako i svi ostali! 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set