• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.03.2022

16:15

ZVEZDA SE MOMENTALNO OGLASILA! PLJAČKA u Subotici! Režiser IŽIVLJAVANJA je Piksi, a glavni akter Lazar Lukić!

Peđa Milosavljević

Crvena zvezda

ZVEZDA SE MOMENTALNO OGLASILA! PLJAČKA u Subotici! Režiser IŽIVLJAVANJA je Piksi, a glavni akter Lazar Lukić!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana pobedili su Spartak u Subotici u okviru 26. kola Superlige Srbije, a jedini gol pao je posle jedne sporne situacije

Crno-beli su slavili iz "sumnjivog" penala, a sada se tim povodom oglasila Crvena zvezda.

Saopštenje šampiona Srbije prenosimo u celosti.

- Danas se desila pljačka u Subotici. Partizan je iz nepostojećeg penala posle poziva iz VAR sobe pobedio i nezasluženo uzeo tri boda. Sve podseća na 2017. kada nam je u režiji istog ovog sudije Lazara Lukića oteta titula na Voždovcu. Samo je tada režiser bio tadašnji predsednik Slaviša Kokeza, a danas je to neformalni predsednik saveza Dragan Stojković. Crvena zvezda neće dozvoliti da se bilo ko iživljava nad našim klubom i otima nam ono što zaslužujemo na terenu. Već dugo vremena upozoravamo na mutne radnje rukovodstva FSS i to se ponavlja iz utakmice u utakmicu. Ima još mnogo da se igra i vidimo da nas čeka potpuno neravnopravno prvenstvo jer moramo da se borimo protiv udružene grupe koju sačinjavaju Partizan i FSS. Sram ih bilo i jedne i druge. Trazimo hitnu smenu sudijske komisije i hitno raspisivanje izbora u FSS na svim nivoima.

Podsetimo, sudija Lazar Lukić je više od dva minuta gledao snimak iz svih uglova, pa je pokazao na belu tačku posle starta Alekse Đurasovića nad Nemanjom Jovićem.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoran Ra

pre 2 godine

Pažljivo sam odgledao sporni momenat: tvrdim da je penal čist. Mislim da Terzić treba da koriguje ponašanje! Ipak je na čelu slavnog kluba.

Ja

pre 2 godine

I ja sam pazljivo pogledao, penala nema. Igrac Spartaka je izbio loptu, a ne Partizanov.

dok

pre 2 godine

Pogledaj koleno igraca spartaka, pa napisi komentar.

Ja

pre 2 godine

Pogledaj ti @Dok njubu snimak. Igrac Spartaka je pomerio loptu.

marko

pre 2 godine

Ako si to zakljucio onda nemoj vise da gledas fudbal predji na neki drugi sport

Milan

pre 2 godine

Терза, немој да јеш оно што се не једе! Пикси ти је отерао , са правом сина из ФСС и то не можеш да истрпиш . Јадан ли си

veljke

pre 2 godine

Da je ovakav sviran za Zvezdu bilo bi cist kao suza, ali posto je za Partizan onda je sumnjiv. Samo corav moze da kaze izbio je loptu. Koliko daeko je lopta otisla ?????? pola metra ili manje. Malo vise objektivnosti bez obzira ko je u pitanju.

Realni DELIJA

pre 2 godine

Cist penal........Terzicu dosta vise sa tvojom hajkom na sve i svakoga.

ratko

pre 2 godine

pazi Terzic prica o kradji ,bruko jedna cim si ti i na Piksija digao glas pokazujes koliki si klosar,a samo ti nemoj o penalima ajde da se vratimo koju utakmicu unazad ,sram Te bilo

ratko

pre 2 godine

pa da se vratimo malo na kup i odbrana penalacele serije

iskren

pre 2 godine

Gnjida i Čoravi imaju isti stil rada,smicalice laganje,sad će država plaćati čuvara Piksija ko što je plaćala telohranitelja Karađića.To je politika Zvezde ,kako u fudbalu tako i košarci.Čudime da se još ni je javio Čoro,da podnosi ostavkuuuuuuu,jer svi mrze Zvezdu.To tako rade gnjide koje su se uvukle u istina veliki Srpski sportski kolektiv.Ovakvih se treba pod hitno osloboditi,Crna gora ga nije htela primiti u posetu a Đukanović je baš gnjida.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!
Live TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!

Evropsko prvenstvo u fudbalu liči na Olimpijske igre u Minhenu održane 1936. U savremenom društvu doživeli smo to da u jednoj navodno demokratskoj državi u sred Evrope 50.000 ljudi skandira "ubi Srbina" i "Srbe na vrbe" i da niko na to ne reaguje. O ovoj temi, ali i o temi tajnih društava, odnosno onih koji upravljaju procesima u celom svetu govorio je u emisiji "Info veče" govorio je profesor Bojan Dimitrijević, ekonomista.

20.06.2024

22:17

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)
Live TV

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon posete Severnoj Koreji, obišao i Vijetnam. Po dolasku je otišao u predsedničku palatu gde se sastao sa vijetnamskim predsednikom Toom Lamom. Ovo je peta Putinova poseta Vijetnamu, a prva posle 2017. godine. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su Mihail Zvinčuk, vojni bloger i autor projekta "Ribar" i Vladimir Prebiračević iz srpsko-ruskog centra "Majak". Putem vajber uključenja uživo u program javio se i ratni reporter Igor Damjanović.

20.06.2024

19:07

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50