• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.03.2022

14:32

PAZITE SE MARAKANE, TO NISTE VIDELI U ŠKOTSKOJ! Partizanovac upozorava "policajce"!

Starsportphoto

Crvena zvezda

PAZITE SE MARAKANE, TO NISTE VIDELI U ŠKOTSKOJ! Partizanovac upozorava "policajce"!

Podeli vest

Crvena zvezda igra sa Rendžersom u osmini finala Lige Evrope (četvrtak, 21.00), a škotski mediji su pozvali nekadašnjeg reprezentativca Jugoslavije i fudbalera Partizana Gordana Petrića

Gordan Petrić je nakon Partizana karijeru nastavio u Škotsku, prvo u Dandi junajtedu, a potom u Rendžersu.

Na "Ajbroksu" je igrao tri godine, a osvojio je četiri titule sa slavnim klubom. 

- Rendžers će doći u moj grad da igra sa Crvenom zvezdom. Biće jako zanimljivo i rekao bih da su šanse 50:50. Sada je Zvezda imala lak meč, a pre toga su pobedili Partizan koji igra jako dobro sa 2:0 - otkrio je Petrić Škotima.

Prvi meč se igra u četvrtak od 21 čas u Škotskoj, a revaš nedelju dana kasnije na "Marakani". Videće atmosferu kakva se ne pamti na Ostrvu, kazao je Petrić.

- Atmosfera je uvek dobra na "Ajbroksu", ali kada dođu da igraju protiv Crvene zvezde naići će na drugačiju vrstu podrške. Atmosfera u Beogradu nije tipična za Škotsku i može da bude neuobičajena igračima.

Foto: Starsportphoto

Gordan Petrić

Pitali su ga ko su najbolji igrači Crvene zvezde.

- Definitivno su njihovi najinteligentniji i najbolji igrači Aleksandar Katai i Mirko Ivanić. Tu su i dva jako iskusna igrača, Aleksandar Dragović koji je reprezentativac Austrije i golman Kanade Milan Borjan.

Petrić smatra da je  napadač Alfred Morelos najveće oružje Rendžersa u ovom dvomeču.

- Gledao sam Rendžers pod Stivenom Džerardom i Alfredo Morelos je onaj koji se zaista ističe, on bi mogao Zvezdi da napravi probleme. Zaista je izuzetan karakter i ako bude disciplinovan biće jako opasan.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija