• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.03.2022

12:04

PANIKA ZBOG DELIJA, ŠKOTI U FRCI! Policija se danima sprema za navijače Zvezde!

Starsportphoto

Crvena zvezda

PANIKA ZBOG DELIJA, ŠKOTI U FRCI! Policija se danima sprema za navijače Zvezde!

Podeli vest

Crvena zvezda u četvrtak (21.00, Arena 1 premium, RST 1) gostuje Rendžersu u prvom meču osmine finala Lige Evrope


Domaćin je, kako prenose tamošnji mediji, zabrinut zbog navijača šampiona Srbije. Plaše se da bi Delije mogle da naprave nerede u Glazgovu pred utakmicu.

- Škotska policija ima mnogo iskustva kada se radi u evropskim i međunarodnim utmicama. Počeli smo sve da planirano nakon žreba za osminu finala LIge Evrope. Svesni smo značaja utakmice i policija će biti na vhuncu zadatka - naveli su iz tamošnje policije i dodali:

Foto: Starsportphoto

 

- Bićemo u vezi sa ljudima iz Rendžersa kao i sa policijom u Srbiji, kako bismo obezbedili sigurnost svih ljudi koji budu prisustvovali utakmici, ali i onemogućili ometanje svakodnevnog života građana Glazgova. 

Podsećamo, za danas je u Glazgovu najavljen i veliki protest za Ukrajinu, pa nema sumnje da će sve to, uz pojavu navijača Zvezde, ali i Rendžersa, dodatno na dan utakmice izazvati pažnju organa reda.

Prema najavama organizatora, na tribinama stadiona Policajaca očekuje se oko 500 najvatrenijih pristalica Crvene zvezde.

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija