• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.03.2022

17:48 >> 17:50

ZVEZDA ĆE IMATI PODRŠKU U GLAZGOVU! Delije se OKUPLJAJU, cene KARATA PAPRENE! (VIDEO)

Informer

Crvena zvezda

ZVEZDA ĆE IMATI PODRŠKU U GLAZGOVU! Delije se OKUPLJAJU, cene KARATA PAPRENE! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju u Glazgovu večeras, a na tribinama kultnog Ajbroksa biće i pristalica srpskog kluba

Nešto više od tri sata ostalo je do sudara Glazgov Rendžersa i Crvene zvezde u okviru osmine finala Lige Evrope. Iako se očekivalo da srpski šampion neće imati preteranu podršku sa tribina, snimci iz škotske prestonice ukazuju da će je ipak biti. 

Kako javlja naš izveštač sa lica mesta, brojni navijači Crvene zvezde okupili su se u jednom hotelu u Glazgovu gde su došli po karte, a odatle će se uputiti ka Ajbroksu. Kultnom stadionu Rendžersa na kom se igra večerašnji meč. 

Navijači su rešili i da se "otvore" pošto se cene karata kreću negde oko 50 funti. Reč je o Srbima koji žive i rade u Velikoj Britaniji, ali ima i onih koji su iz Skandinavije došli u Škotsku da bodre voljeni klub. 

Podsećamo, utakmica je na programu večeras od 21 čas, a revanš sedam dana kasnije u Beogradu. 

Foto: Informer

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija