• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2022

16:08

UŽASNE VESTI ZA ZVEZDU NAKON VELIČANSTVENE POBEDE! Heroj CRVENO-BELIH teže povređen!?

Starsportphoto

Crvena zvezda

UŽASNE VESTI ZA ZVEZDU NAKON VELIČANSTVENE POBEDE! Heroj CRVENO-BELIH teže povređen!?

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Ostin Holins mora na poštedu do ponedeljka nakon čega će uslediti nova kontrola zbog povrede zadobijene u duelu sa Makabijem iz Tel Aviva

Razigrala se Crvena zvezda od kako je osvojila Kup Radivoja Koraća. Srpski klub dugo godina nije bio bliži plasmanu u plej-of Evrolige, ali bi sinoćnu, četvrtu pobedu u nizu, mogla da pokvari povreda Ostina Holinsa. 

Sjajni Amerikanac je ostao na parketu nakon nezgodnog pokreta kolenom. Imao je Holins silnu želju da se vrati na teren zbog čega je ispraćen aplauzom, ali je struka na parket poslala Branka Lazića, dok se sjajni šuter nije vraćao na teren.

Trener Dejan Radonjić nije želeo odmah posle utakmice da se bavi prognozama o težini Holinsove povrede već je najavio da će strpljivo sačekati rezultate specijalističkih pregleda. Ipak, danas su neke stvari malo jasnije budući da je Holinsu određeno mirovanje do pnedeljka kada će imati novu kontrolu. 

Foto: Starsportphoto©

Dakle, Holins bi trebao da propusti meč protiv Studentskog centra koji je na programu u ponedeljak od 18 časova, a njegov nastup protiv Barselone u petak u okviru Evrolige još uvek je pod znakom pitanja. 

Protiv Makabija je do povrede za nešto više od 13 minuta na parketu zabeležio 11 poena, devet u prvoj četvrtini kada je Zvezda postavila karakteristični ton utakmice i nema sumnje da bi njegov izostanak na duže staze bio ogroman hendikep za crveno-bele. 

Podsetimo, van stroja od ranije su Stefan Marković i Majk Cirbes te bi svaka nova povreda bila ogroman problem za Crvenu zvezdu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija