• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2022

13:36

NA DAN MEČA SA METALCEM! Sa Marakane stiglo VAŽNO SAOPŠTENJE! Ovo MORATE da pročitate!

Starsportphoto

Crvena zvezda

NA DAN MEČA SA METALCEM! Sa Marakane stiglo VAŽNO SAOPŠTENJE! Ovo MORATE da pročitate!

Podeli vest

Crvena zvezda će u revanš meču osmine finala Lige Evrope ugostiti Glazgov Rendžers (četvrtak, 18:45), a iz tabora srpskog šampiona podsećaju da je klub pod uslovnom kaznom od strane UEFA

Uprkos odličnoj igri na Ajbroksu, crveno-beli su poraženi od Policajaca sa 0:3, ali navijači Zvezde ubeđeni su da njihovi ljubimci mogu da nadoknade ogroman minus i plasiraju se u četvrtfinale Lige Evrope.

Ulaznica za ovaj meč gotovo da i nema više, ogroman broj karti je planulo nekoliko dana posle puštanja u prodaju, pa nema sumnje da će krcati stadion "Rajko Mitić" zvižducima sačekati fudbalere Rendžersa, a Stankovićevim izabanicima biti dodatan vetar u leđa.

Foto: Starsportphoto

 

Budući da je na Zvezdinim mečevima u prošlosti bilo neprijatnih dešavanja zbog neodgovornih pojedinaca, klub je upozorio svoje navijače važnim obaveštenjem na zvaničnom sajtu, koje prenosimo u celosti.

- Podsećamo vas da je Crvena zvezda još uvek pod uslovnom kaznom UEFA, te da će čelnici evropske kuće fudbala pomno pratiti dešavanja na našem stadionu. Iz tog razloga, vrlo je važno da se svi na stadionu pridržavaju ustaljenih pravila, kako naš klub ne bi bio ponovo kažnjen.

- Svi koju u četvrtak dođu na Marakanu, moraju imati kartu bez obzira na godine. To se odnosi i na decu koja moraju da imaju svoje sedište, jer zbog velike gužve neće moći da sede u krilu roditelja ili pratilaca. Kapije Marakane biće otvorene tri sata pre početka meča, i pozivamo sve navijače da dođu ranije i zauzmu svoje mesto kako bi se izbegle gužve na ulazima.

- Takođe, apelujemo na navijače da na istočnoj tribini ne zauzimaju mesto na rampi za invalide, kako bi oni imali adekvatan pogled na teren. Podsećamo da karte kupljene za meč sa Ludogorecom važe za utakmicu sa Rendžersom, i da nije potrebna nikakva zamena, već je dovoljno samo doći sa tom ulaznicom - stoji u saopštenju Crvene zvezde objavljenom na klupskom sajtu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija