• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.03.2022

19:52

IAKO SU NAJBOLJI U EVROPI, NE IDEMO U BARSU SA BELOM ZASTAVOM! Zvezda veruje u USPEH protiv LIDERA Evrolige!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

IAKO SU NAJBOLJI U EVROPI, NE IDEMO U BARSU SA BELOM ZASTAVOM! Zvezda veruje u USPEH protiv LIDERA Evrolige!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde u petak gostuju ekipi Barselone u okviru 30. kolu Evrolige

Izabranici Dejana Radonjića vezali su četiri pobede u Evroligi, ali ih sutra čeka najteži mogući izazov. Crvena zvezda gostuje lideru Barseloni od 21 čas u okviru 30. kola elitnog takmičenja. 

Iako je Barselona veliki favorit pred sutrašnji meč crveno-beli ne idu u goste rivalu sa "belom zastavicom" već su itekako spremni za lavovsku borbu tokom svih 40 minuta košarke. 

- Po mom mišljenju, gostujemo najboljoj ekipi u Evroligi, oni to pokazuju tokom čitave godine. Fenomenalni roster, trener, njihove ambicije su najviše, da osvoje Evroligu. Tako se ponašaju, vode klub i tim. Neće biti nimalo lako - kazao je Simonović novinarima pred odlazak u Španiju. 

Foto: Starsportphoto

Crveno-beli su se vratili u borbu za plej-of, vezali su četiri pobede i sa puno samopouzdanja idu na noge Barseloni. 

- Mi smo odradili fenomenalni posao u poslednjih mesec dana, počev od Uniksa. Apsolutno treba da budemo zadovoljni time i verovatno je za očekivati i blagi pad u igru, ali nećemo ići sa belom zastavom. Idemo da odigramo maksimalno u ovom momentu. Veoma je teško, jer su svi umorni. Fizički je bila velika potrošnja, ali bez obzira na to pokušaćemo da odigramo najbolje što možemo - dodao je košarkaš Crvene zvezde. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija