• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.03.2022

23:44

STANKOVIĆ UMALO ZAPLAKAO: Nestvarno je šta ovi momci mogu da urade!

Starsportphoto

Crvena zvezda

STANKOVIĆ UMALO ZAPLAKAO: Nestvarno je šta ovi momci mogu da urade!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde ispali su od Rendžersa u osmini finala Lige Evrope. Škoti su poraženi u Beogradu sa 2:1, ali je kapital koji su stekli pre sedam dana od 3:0 bio dovoljan

Stanković je ovacijama sa severa ispraćen sa terena, što je dirnulo trenera. Umalo je zaplakao:

Bio sam pred plakanjem, jer sam ponosan na igrače, nestvarno je šta ovi momci mogu da urade - rekao je posle meča trener crveno-belih i dodao da na ovom nivou takmičenja odlučuju detalji.

- Skupo smo platili naše greške. Kada gledamo 180 minuta, odigrali smo stvarno dobre dve utakmice protiv Rendžersa, pogotovo ovde. Mogli smo do drugog gola. Kada igrate na Marakani pred 50.000 ljudi, ulazimo u rizik kontre. Bilo ih je malo, žao mi je. Rekao je Pičini da može da nastavi, verujem igračima, ali se povredio Naivno smo primili gol. Nemam mnogo šta da analiziram, svako je imao bar po šansu da postigne gol. Ne mogu da se pozivam na sreću. Mi smo bili pravi rival, ponosna Zvezda, tu je Eraković, imaće strašnu karijeru. I on i ostali - rekao je Stanković i dodao: 

Foto: Starsportphoto

 

- U prvih pet minuta smo imali tri šanse, baš dobre. onda bi bilo čuda, već smo se mi spremili kako ćemo da igramo u poslednjih 20 minuta. Taj gol nas je poremetio, ali mi nismo odustali i pobeda je navijačima poklon. 

Bilo je ipak kadrovskih problema.

Foto: Starsportphoto

 

- Mića je igrao pod temperaturom, Pavkov je istegao list i hteo je da igra. Zadovoljan sam sa dva špica. Svi su odigrali momački, Ben kada je ušao... nemam kome šta da zamerim. To su mečevi na ovakvom nivou, jak ritam, jaka utakmica, jak protivnik.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petar

pre 2 godine

Ova ekipa Crvene Zvezde je nula a trener je sesnaest nula i sve dok je on tu tako ce biti covek pojma nema o trenerskom poslu on dovodi neke falke i ogije a oni su nizerazredni kao i on postavka ekipe mu je nula sudaraju se na terenu jadno da nema dalje i sve dok je neka naopaka politika u klubu neko ce ga stititi i zato NAPOLJE iz kluba dok nebude kasno a zanjim i svi nadri fudbalercici pa polako ispocetka

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija