• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jovana Radivojević

18.03.2022

14:02

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE NAJBOLJE ZNA kako je sada na Marakani! PORUČIO ZA INFORMER: Odlepio sam, ali OVO ih NEĆE POREMETITI!

Starsportphoto

Crvena zvezda

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE NAJBOLJE ZNA kako je sada na Marakani! PORUČIO ZA INFORMER: Odlepio sam, ali OVO ih NEĆE POREMETITI!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde dočekali su na stadionu "Rajko Mitić" Glazgov Rendžers, a trebalo je srpskom šampionu čudo! Pokušali su izabranici Dejana Stankovića da dođu do istorijskog preokreta i nadoknade 0:3 iz prvog duela osmine finala Lige Evrope, ali im je u ključnim momentima sreća okrenula leđa! Slavila je Zvezda 2:1 (1:0), ali nažalost to nije bilo dovoljno...

Mirko Ivanić je bacio Delije u trans, a mogli su da dođu i do većeg vođstva crveno-beli da su Pavkov, Ohi, Pićini i ostali uspeli da se iz dobrih šansi upišu u strelce...

Foto: Starsportphoto©

 

Mnogi kojima je Crvena zvezda u srcu nisu zaboravili onaj tim sastavljen bez velikih ulaganja, uglavnom od domaćih igrača, sa legendarnim Pižonom na klupi, koji je igrao iznad svojih limita 2009. godine! Posle ubedljivog poraza od Slavije u Pragu (0:3), Pižonovi izabranici su uglavnom bili prežaljeni pred revanš na Marakani.

Foto: Starsportphoto

 

Na Severu je pisalo „4:0“. Čuvena koreografija je govorila da navijači veruju u taj tim i da Zvezda može do nemogućeg u revanšu. Jedan od aktera tog duela je bio i vezista Marko Blažić kojem je taj meč ostao urezan u pamćenje! Na 2:0 za Zvezdu, Blažić je imao šansu u 61. minutu kada je njegov volej otišao u golmana Vanjaka. Seća se, sada već prekaljeni as, tog meča kao juče da je bio, još žali, ali je otkrio za Informer.rs koliko mu je kao navijaču teško pala eliminacija crveno-belih od Rendžersa! 

Foto: Starsportphoto

 

- Iskreno i dalje mi je nerealno! Odlepio sam koliko mi je krivo! Bio sam na utakmici i ne mogu da objasnim emocije... Posle gola Ivanića sam pomislio - to je to! Trebalo je da bude 2:0 do kraja prvog poluvremena i zaista sam verovao u ludački preokret! Oni su praktično iz jedne polušanse dali pogodak, ostaje veliki žal! Ikreno, desetka za ceo tim, navijače, stručni štab- poručio je Marko Blažić.

Zna aktuelni kapiten Rada kako su se on i njegovi saigrači osećali kada je uspeh Crvene zvezde davne 2009. godine bio tako blizu, a tako daleko...

Foto: Starsportphoto

Blažić, Novaković i Radivojević

- Mislim da se osećaju kao i mi tada! Ipak, uveren sam da ih ovo neće poremetiti, jer imaju jasan cilj! Oni će dati sve od sebe da osvoje titulu i kup, a mi ćemo se potruditi da ih u pohodu na pehar Kupa Srbije zaustavimo (smeh), ali pre toga da izbacimo Vojvodinu. Bilo kako bilo, mora se priznati da je Zvezda ostvarila veliki uspeh i treba joj čestitati na učinjenom! Iako ima stranaca u crveno-belom dresu, okosnica su već duže vreme Katai, Ivanić, Rodić, sada i mali Eraković, Borjan... svaka im čast! Verujem da će ih ovo samo motivisati da daju gas i dođu do ostvarenja dve želje! 

Prisetio se Blažić i tog meča protiv Čeha, pa je napravio paralelu momak koji u 36. godini i dalje mami uzdahe ljubiteljima fudbala bravurama na terenu.

- Kada izgubiš sa tri gola razlike, posle toga nema druge nego da ideš na sve ili ništa! Ista je bila situacija i tada! Kao da se isrtorija ponavlja, ali ne mislim na negativan način. Svakako smatram da nije bio realan rezultat ni u Škotskoj, ni u Beogradu! Prvih 20 minuta su se gosti, koji su bez ikakve polemike odličan tim, valjali, oduzimali vreme, što je bilo i za očekivati! Sve u svemu, uveren sam da će Stanković i njegovi igrači samo izaći jači! Videli su kako su se nosili sa timom koji je izbacio Dortmund, a to će im samo uliti dodatnu snagu - zaključio je Marko Blažić za Informer.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)
Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti.

26.06.2024

11:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija