• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.03.2022

19:52

POVEDA KOJA JE SKUPO KOŠTALA ZVEZDU NIJE TEŽE PRIRODE! Kent pobegao PIĆINIJU zbog GRČA!?

Starsportphoto

Crvena zvezda

POVEDA KOJA JE SKUPO KOŠTALA ZVEZDU NIJE TEŽE PRIRODE! Kent pobegao PIĆINIJU zbog GRČA!?

Podeli vest

Italijanski fudbaler Kristijano Pićini nije teže povređen

Nažalost, povreda Kristijana Pićinija u 57. minutu susreta protiv Glazgov Rendžersa ispostavila se kao ključna za dvomeč u okviru osmine finala Lige Evrope. Rajan Kent pobegao je Italijanu i matirao Milana Borjana, doneo izjednačenje i rešio pitanje prolaska škotskog velikana. 

Posle utakmice Dejan Stnaković se osvrnuo na taj detalj i rekao da bi Pičini sigurno bolje reagovao da nije bio povrđen, ali se Italijan nešto ranije požalio na bol u zadnjoj loži. Rekao je, ipak, da može da nastavi meč, pa ga je Zvezdin trener ostavio u igri.

Nakon što je Rajan Kent pobegao i postigao gol, Stanković je iz igre izveo Kristijana Pićinija zbog povrede, ali po svemu sudeći nije reč o težem "oštećenju". Pored toga, trener crveno-belih dotakao se i odluke Roberta Mančinija da Italijan ne bude na spisku reprezentacije. 

Foto: Starsportphoto

- Italija je jedna jaka reprezentacija. Pičinija nije bilo dugo i tek je sada vezao nekoliko utakmica. Povreda nije toliko ozbiljna kao što je izgledalo, bar po poslednjim analizama magnetne rezonance. Nema kidanja mišića. On se vratio posle teške povrede i operacije kolena. Moguće da brani tu nogu i da iz leđa dolazi neki nerv koji mu zadaje bol. Što se tiče mišića, sve je čisto. Žao mi je što se to desilo. Verujem igračima. Rekao je da je osetio grč, ali nije pokidano ništa - jasan je Stanković. 

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju dočekuju Kolubaru na stadionu Rajko Mitić od 18 časova i 30 minuta. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Doca

pre 2 godine

Dokle bre više da dovode nespremne i povređene igrače? E moj deki-bruko.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija