• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.03.2022

16:26

ZVEZDAŠI SU OVO ČEKALI! Poznat stepen povrede Kataija! Evo kada se Magiko VRAĆA na teren!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDAŠI SU OVO ČEKALI! Poznat stepen povrede Kataija! Evo kada se Magiko VRAĆA na teren!

Podeli vest

Jedan od najboljih fudbalera crveno-belih sa 17 golova u 22 superligaška meča, obeležio dosadašnji deo sezone

Povreda primicača udaljila je Aleksandra Kataija od terena posle revanša sa Glazgov Rendžersom u osmini finala Lige Evrope.

Zvezdin Magiko se uspešno oporavlja od iste, a trener srpskog šampiona Dejan Stanković moći će da računa na jednog od najboljih fudbalera odmah nakon reprezentativne pauze.

Katai je, kako prenosi "Žurnal", propustio prvenstveni duel sa Kolubarom, ali se očekuje da bude u konkurenciji za tim u narednom kolu kada 2. aprila crveno-beli gostuju niškom Radničkom.

Foto: Reuters

 

Branilac titule zatim ima okršaj sa TSC-om iz Bačke Topole u četvrtfinalu Kupa Srbije, dok je neposrednog posle toga na programu novi Večiti derbi, koji može i da odluči šampionsku trku.

Podsetimo, Aleksandar Katai je od starta sezone na vrhunskom nivou, po mnogima je i najbolji igrač Zvezde, jer je na 22 meča u Superligi dao 17 pogodaka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragi

pre 2 godine

Magiko? Jel' to onaj magiko koji je promašio penal kad je bilo najvažnije? Katai...prosječan fudbaler, ali novinari, pogotovo Beogradski vole da preteruju. U kom velikom evropskom klubu je igrao taj vaš Magiko? Malo objektivnosti gospodo...

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija