• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.03.2022

20:11

OTAC JE ŽELEO DA KARIJERU PROVEDEM U ZVEZDI, ALI SU MORALI DA ME PRODAJU KAKO BI PREŽIVELI! Teška ispovest Luke Milivojevića!

Crvena zvezda

OTAC JE ŽELEO DA KARIJERU PROVEDEM U ZVEZDI, ALI SU MORALI DA ME PRODAJU KAKO BI PREŽIVELI! Teška ispovest Luke Milivojevića!

Podeli vest

Srpski fudbaler Luka Milivojević govorio je za klupski sajt Kristal Palasa i dotakao se brojnih tema iz karijere

Godinama unazad Luka Milivojević važi za jednog od najboljih vezista na Ostrvu. Bivši srpski reprezentativac kapiten je Kristal Palasa, a u razgovoru za klupski sajt dotakao se aktuelnih tema i objasnio kako vidi trenutnu sezonu. 

- Malo je zbunjujuća sezona, ali uvek sam iskren prema sebi. Mislim da radim odlično na treninzima i dajem sve od sebe. Zadovoljan sam kako sam odigrao u kupu - rekao je srpski vezista. 

Iako Milivojević ima daleko manju minutažu nego poslednjih godina, srpski vezista je kapiten i lider Orlova. 

- Kao kapiten moram da vodim primerom, posebno u teškim trenucima, jer tu je mnogo mladih momaka koji mogu da se nađu u sličnoj situaciji u budućnosti. Uvek sam spreman da se borim i nikad ne odustajem. Do kraja karijere ću se boriti i davati maksimum, a na treneru je da odluči da li je to dovoljno dobro za njega. Radim ono što mislim da je najvažnije - dajem sve od sebe - jasan je Milivojević. 

Foto: Starsportphoto

Bivši srpski reprezentativac prisetio se perioda na Marakani i istakao da nikada nije želeo da ode iz Crvene zvezde, ali je kako bi preživeo morao da ode. 

- Kada je stigla ponuda da pređem u Crvenu zvezdu, možete da zamislite moju sreću, mog oca. Sećam se kada sam potpisao da mi je rekao: 'Želim ti da čitavu karijeru provedeš u Zvezdi'", priča bivši kapiten kluba sa Rajka Mitića i nastavlja: "Za mene je to bio kraj svega, to je bilo to - ostvario sam san. Nisam morao ništa više da uradim! Morali su da me prodaju da bi preživeli - jasan je Milivojević. 

Pre Milivojevića dres Kristal Palasa branio je Saša Ćurčić, a Luka ističe da imaju odličan odnos i redovnu komunikaciju. 

- Često sam ga sretao i čujemo se telefonom. Veoma je pozitivna osoba. Nismo dugo pričali, ali veliko mi je zadovoljstvo kad god ga sretnem. Sjajan je tip, pozitivan i uvek optimističan - dodaje Milivojević. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
alekmaric93

pre 2 godine

Mogao bi Luka da se vrati kod nas ako postoje neke sanse

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija