• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.03.2022

23:00

OČAJAN POČETAK KRIV ZA SVE! Zvezda propustila OGROMNU šansu u Berlinu!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

OČAJAN POČETAK KRIV ZA SVE! Zvezda propustila OGROMNU šansu u Berlinu!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su večeras u Berlinu od Albe sa 70:74 (15:24, 20:13, 22:21, 13:16), u utakmici 32. kola Evrolige.

U beogradskom timu najefikasniji su bili Nejt Volters sa 18 poena uz pet asistencija, Nikola Kalinić sa 13 poena, Ognjen Dobrić sa 12 i Dejan Davidovac sa 11 poena.

Albu je predvodio Maodo Lo sa 22 poena, četiri skoka i četiri asistencije. Džejlen Smit postigao je 17 poena, a Luk Sikma 13 poena uz devet skokova.

- Čestitke Albi na pobedi. Početak je defanzivno bio loš, napravili smo brojne greške i nismo imali dobar fokus. U drugih 10 minuta je bila drugačija priča, imali smo nekoliko veoma dobrih minuta. U drugom poluvremenu se igralo koš za koš, na kraju su postigli nekoliko važnih poena posle ofanzivnih skokova. Mučili smo se sa tim tokom čitave utakmice i na kraju je bilo od ključne važnosti - rekao je Dejan Radonjić posle meča. 

Foto: Starsportphoto©

Sa druge strane, Izrael Gonzales istakao je važnost nove pobede protiv Crvene zvezde budući da njegova ekipa ima mnogo problema sa povredama. Duel sa beogradskim velikanom propustili su Tim Šnajder, Johanes Timan i Tamir Blat. 

- Čestitke igračima na uloženom trudu. Imali smo težak zadatak, Crvena zvezda važi za tim sa jednom od najboljih odbrana u ligi. Teško je napasti ih, veoma su čvrsti, dobro brane jedan na jedan situacije, dobro se pozicioniraju i nije nimalo jednostavno. Imali smo još jedan izazov zbog novih povreda i izostanaka. Igrači se nose sa teškom situacijom čitave godine i jedini način na koji možemo da igramo je kao u drugom poluvremenu večeras. Da se držimo zajedno i koristimo naše prednosti - jasan je Gonzales. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija