• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2022

11:09

TRI VAŽNA IGRAČA VAN STROJA, Dejan Stanković dobio i dobre vesti pred nastavak borbe za titulu!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

TRI VAŽNA IGRAČA VAN STROJA, Dejan Stanković dobio i dobre vesti pred nastavak borbe za titulu!

Podeli vest

Medicinski tim Crvene Zvezde radi punom parom. Seku Sanogo je oporavljen, ali su na terapijama još Aleksandar Katai, Radovan Pankov i Kristijan Pićini

Crvena zvezda se posle nekoliko dana odmora vratila treninzima. Igrači koji nisu imali reprezentativne obaveza nastavili su trenažni proces.

Ipak, tri Zvezdinia fudbalera i dalje treniraju odvojeno od ekipe, to su Radovan Pankov, Kristijan Pićini i zvezdin "magiko" Aleksandar Katai. U toj grupi bio je i Seku Sanogo, ali se on oporavio, prenosi Žurnal.

Foto: Starsportphoto

Seku Sanogo se oporavio

Pouzdani vezista iz Obale Slonovače oporavio se od lakše povrede zbog koje je propustio duel sa Kolubarom i normalno je trenirao sa ekipom. Za razliku od njega, Aleksandar Katai, Kristijano Pičini i Radovan Pankov i dalje rade po posebnom režimu. Očekuje da i oni uskoro budu u takmičarskom pogonu. Crveno-beli su u subotu imali dva treninga, a u nedelju će odraditi jedan, piše pomenuti izvor.

Foto: Starsportphoto

 

Evropska misija Crveve zvezde za ovu sezonu je završena, pa je ceo fokus na domaćim trofejima. Posebno šampionskoj tituli koja vodi ponovo u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Foto: Starsportphoto

 

Prvu utakmicu posle reprezentativne pauze Zvezda igra protiv Radničkog u Nišu (2. april), a zatim je čeka četvrtfinale Kupa Srbije protiv TSC (6. april), pa u Beograd dolazi i drugi Radnički, onaj iz  Kragujevca (10. april), a onda sledi plej-of i konačna borba za naslov prvaka države.


Pobedom u večitom derbiju protiv Partizana (2:0) crveno-beli su prebacili pritisak na crno-bele, koji su u  međuvremenu odigrali  i nerešeno sa Napretkom (0:0), tako da su u ovom momentu "večiti" izjednačeni na tabeli, ali Zvezda ima prednost zbog boljeg međusobnog skora

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Tekst koji morate pročitati: Belim lukom na litijum!
Kolumne

Tekst koji morate pročitati: Belim lukom na litijum!

Politički filozof Dragoljub Kojčić poručio je u svojoj kolumni da, umesto da misija opozicije bude doprinos napretku nacije u svakom smislu, od ekonomskog do obrazovnog i kulturnog, ona nas vraća u predracionalno stanje, ne nudeći utemeljenu metodologiju koja bi se primereno bavila litijumom i eventualnim rizicima.

01.09.2024

09:36

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija