• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.04.2022

09:26

ERAKOVIĆ PRED DERBI: Ovaj meč NEĆE odlučiti šampiona! Partizan ima DOBRU ekipu!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ERAKOVIĆ PRED DERBI: Ovaj meč NEĆE odlučiti šampiona! Partizan ima DOBRU ekipu!

Podeli vest

Početak novog, 167. "večitog" derbija, zakazan je za subotu od 18.00 časova na stadionu "Rajko Mitić" a fudbalska javnost u Srbiji sa nestrpljenjem iščekuje epilog spektakla

Izabranici Dejana Stankovića su na prvom mestu sa 81 bodom, dva više od crno-belih, pa u plej-of ulaze u boljem raspoloženju nego najveći rival.

Mladi štoper crveno-belih, Strahinja Eraković, ove sezone blista u dresu šampiona Srbije, koji bi eventualnom pobedom nad Partizanom napravio veliki korak ka odbrani titule.

Foto: Starsportphoto

Strahinja Eraković

- Usmeren sam na to kako ćemo mi izaći na teren. Imamo naš stil igre, od koga ne odstupamo i tako će biti i u subotu. Kako god Partizan izašao na teren, na nama je da mi budemo najbolji što možemo i siguran sam da će sve proći u najboljem redu po nas- rekao je Eraković u intervjuu za B92.

Zvezda je u finišu regularnog dela sezone pretekla Partizan, za koji Eraković kaže da je dobar tim.

- Reč je svakako o dobroj ekipi. Ne bih se upuštao u dublju analizu, ali svakako sa razlogom beleže rezultate kakve beleže. Mi radimo i treniramo kao i uvek, međutim naravno da se neke taktičke stvari razlikuju i to nema toliko veze sa Partizanom, već sa tim da za svaku utakmicu želimo što bolje da se pripremimo. Nema običnih utakmica za nas, svaka je posebna na svoj način, a o derbiju je suvišno trošiti reči- kaže Eraković.

Foto: crvenazvezdafk.com

 

Eraković, za kojeg je Dejan Stanković rekao da će imati "strašnu karijeru", smatra da ni pobeda u derbiju ne garantuje titulu, pošto do kraja ostaje šest kola. U aprilu prošle godine Crvena zvezda je slavila protiv Partizana (1:0) u 164. "večitom" derbiju, kada je pobedonosni gol postigao Mirko Ivanić. Eraković se nada da će isti epilog biti i u subotu uveče

- Ne mislim da će derbi da odluči šampiona, jer igraćemo još šest utakmica i to sa najboljim ekipama iz prvenstva. Svaki meč doživljavamo kao malo finale, tako će biti u subotu i sve do kraja sezone!  Samo da ostvarimo povoljan rezultat, a to ko će da 'reši' je manje važno. Ako moram da tipujem, neka to bude Ivanić, kao i prošle godine u aprilu- zaključio je Eraković, koji ugovor sa Zvezdom ima do 2025. godine.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija