• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.04.2022

10:01

UOČI 167. VEČITOG DERBIJA! Stanković ima samo JEDNU DILEMU!

Starsportphoto

Crvena zvezda

UOČI 167. VEČITOG DERBIJA! Stanković ima samo JEDNU DILEMU!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu (18) dočekuju Partizan sa dva boda prednosti u meču koji bi mogao da reši pitanje šampiona Srbije

Crveno-beli su na najbolji način iskoristili kiks Partizana na Banovom brdu i pobegli najljućem rivalu na dva boda, uoči najvažnije utakmice u sezoni.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević neće moći u 167. Večitom derbiju da izvede najjači tim, pošto je Nemanja Jović dobio četvrti žuti karton, dok njegov kolega sa klupe Zvezde Dejan Stanković raspolaže kompletnim igračkim kadrom.

Još bolja vest za Delije je da italijanski defanzivac Kristijano Pićini trenira punim intenzitetom, posle neugodne povrede zadnje lože.

Bivši igrač Valensije je upisao i prve povratničkče minute u pobedi nad Radničkim 1923 iz Kragujevca, pa se šef struke tima sa MArakane nalazi na slatkim mukama.

Foto: Starsportphoto

 

Naime, Stankovićeva jedina dilema pred Večiti derbi na stadionu "Rajko Mitić" je da li će Pićini ili Milan Gajić početi utakmicu.

Ukoliko nekadašnji Zlatni orlić krene od prvog minuta, Italijan će biti alternativa sa klupe i sigurno zaigrati u još jednom derbiju , ali u drugom poluvremenu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija