• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.04.2022

16:27

ALEKSANDAR KATAI: Spremni smo za derbi, svaki meč je finale

Reuters

Crvena zvezda

ALEKSANDAR KATAI: Spremni smo za derbi, svaki meč je finale

Podeli vest

Od starta prolećnog dela šampionata ostvarili smo maksimum, devet od devet pobeda, polako idemo ka cilju koji smo zacrtali prvo u julu, a potom ga potvrdili u januaru na samom okupljanju, izjavio je najbolji fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai uoči 167. večitog derbija

Zvezda u subotu od 18 sati na stadionu Rajko Mitić dočekuje Partizan.

- Mnogo je izazova pred nama u plej-ofu, a prvi je večiti derbi. Meč čiji se pobednik nikada ne zna unapred, ali smo odmah nakon Radničkog krenuli sa pripremom za derbi i siguran sam da ćemo biti spremni za najveću utakmicu u srpskom fudbalu. Stručni štab na čelu sa Dejanom Stankovićem detaljno radi na svakom segmentu igre kako bi ponovili prošlogodišnji uspeh - rekao je Katai za klupski sajt.

Zvezda je nedavno u 166. večitom derbiju slavila 2:0.

- Igraćemo ponovo pred našim navijacima što će nam predstavljati veliku prednost, ali svakako da se nećemo opuštati ni u jednom trenutku. Više puta sam govorio da samo "Delije" mogu da naprave neverovatnu atmosferu. Važna je pobeda pre svega i da zadržimo prvo mesto, nije bitno ko će postići pogodak, imamo igrače koji svojim induvidualnim kvalitetom mogu da doprinesu pozitivnom rezultatu. Takođe, ne posmatramo situaciju na tabeli, još ništa nije gotovo, imamo još sedam utakmica do kraja sezone, a svaka će biti finale za nas - zaključio je Katai.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija