• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.04.2022

10:50

UMALO FRKA NA MARAKANI! Kanga se zaleteo, ušao u okršaj sa klupom Partizana!

Starsportphoto

Crvena zvezda

UMALO FRKA NA MARAKANI! Kanga se zaleteo, ušao u okršaj sa klupom Partizana!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su meč bez pobednika i golova i u 167. večitom derbiju,

Nažalost, niko nije bio zadovoljan duelom koji je  najavljivan kao "onaj koji rešava šampionsku titulu". 

Posle utakmice na "Marakani" Zvezda ima dva boda prednosti u odnosu na najvećeg rivala, a oba tima će odigrati još po šest utakmica, odnosno biti u prilici da osvoje 18 bodova, te će se trka za peharom i plasmanom u kvalifikacije za Ligu šampiona nastaviti.

Foto: Starsportphoto

Gelor Kanga i Dejan Stanković dogovaraju taktiku

S obzirom na značaj meča, viđene su tenzije od starta duela.  Tako je tokom jednog bezazlenog auta koji je dosuđen kod klupe na kojoj su igrači Partizana, Kanga je ušao u mini-okršaj sa Lazarom Markovićem i ostatkom klupe crno-belih.

Kanga je krenuo po loptu, koju mu je dodao Lazar Markovića. Došlo je do malog guranja,  cela klupa Partizana je burno odreagovala, a prvenstevno Bojan Ostojić koji je krenuo na Gaobnca. Na sreću, strasti su se brzo smirile, pa nije došlo do ozbiljnijegh okršaj.

Podsećamo, mogao je Partizan možda i do pobede na Marakani, ali je mladi Terzić promašio prazan gol, te na kraju bio tragičar. 

- Vi znate nešto više nego ja! Mi se ne predajemo od prvog dana! Niko nije verovao, Zvezda je za pet godina izgubila jednu utakmicu! Ne damo se, ne damo se, ne damo se do kraja! Trebalo je danas da igramo na našem stadionu, ali nismo! Što se mene tiče prvenstvo nije rešeno do poslednjeg kola - rekao je posle meča Aleksandar Stanojević.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!
Live TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj napao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što je podsetio na ustaške zločine počinjene nad Srbima. Dan ranije, Bulj je uputio u proceduru zaključak kojim bi se svi poslanici u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenavcu proglasili za "persone non grata", odnosno da im se zabrani ulazak u Hrvatsku. Ove skandalozne izjave za Informer je komentarisao lider Srpske desnice Miša Vacić tokom gostovanja u "Info jutru".

04.07.2024

10:34

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija