• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.05.2022

09:44

ZVEZDA GOSTUJE POD BAGDALOM! Stankovićev tim na četiri boda od ODBRANE TITULE!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDA GOSTUJE POD BAGDALOM! Stankovićev tim na četiri boda od ODBRANE TITULE!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde u šestom kolu plej-ofa Superlige Srbije igraju u Kruševcu protiv Napretka, koji još nije postigao gol u plej-of seriji

Naime, Kruševljani su u dosadašnjih pet mečeva plej-ofa ostvarili gol-razliku 0:14, što je za rubriku "verovali ili ne", obzirom da su tokom ligaškog dela prvenstva bili na zavidnom nivou efikasnosti.

I pored toga, trener Zvezde Dejan Stanković smatra da njegova ekipa mora da pruži maksimum, kako bi došla na korak od odbrane šampionskih lovorika.

- Ekipa igra dosta dobro. Odlično igraju u ovom plej-ofu, ali još nije kraj. Jednostavno, ovaj fokus, ovaj odnos i ovakav ritam moramo da zadržimo do kraja. Prolaskom u finale kupa, kao što smo i pričali, izvukli smo maksimalan broj utakmica u sezoni na našu veliku sreću i zadovoljstvo, ali i na sreću naših navijača, koji su uvek tu, što su pokazali i protiv Novog Pazara. Tako da, svi zajedno idemo ka našem cilju. Čeka nas nezgodno gostovanje. Moram biti iskren i reći da Napredak u ovom plej-ofu nije ostvario pobedu, niti postigao gol, ali to ne treba da nas zavarava niti opušta. Uvek je to nezgodno i teško gostovanje. Uvek kada igraš van Marakane je dosta teže. Očekujem samo ozbiljan pristup od prvog minuta, kao što smo to radili u poslednjih nekoliko utakmica - rekao je Stanković.

Foto: Starsportphoto

fudbaleri Zvezde posle pobede

Ovo će biti 62. međusobni meč u istoriji dva kluba. Crvena zvezda ima 43 pobede, 14 puta je bilo nerešeno, dok su Kruševljani slavili u četiri navrata. Crvena zvezda je u seriji od deset uzastpnih pobeda nad ovim protivnikom, od čega je polovina ostvarena upravo u Kruševcu. Poslednji meč pod Bagdalom odigran je 5. decembra prošle godine, a ekipa Dejana Stankovića je slavila sa 2:0 golovima Milana Rodića i Aleksandra Kataija.

Aktuelni šampion je vezao čak 11 pobeda na gostovanjima u Superligi, a na poslednja tri protiv Radničkog iz Niša, TSC-a i Vojvodine postigao je čak 12 golova

Zanimljivo crveno-beli su aktuelni šampionski niz započeli upravo pod Bagdalom na proleće 2018. godine, pa na istom mestu mogu da naprave i ključni korak ka 33. šampionskom trofeju u svojoj istoriji.

- Nisam selektirao tim, nisam odradio pripreme. Mi ćemo, u svakom slučaju, jer to nam je dužnost i obaveza, da izađemo i damo maksimum. Igramo protiv favorita, ali sa željom da se predstavimo u što boljem svetlu. Sigurno je da će momci koji istrče na teren žestoko boriti za svaku loptu. Imamo problema, u toku ovog mini ciklusa otpali su kapiten Marjanović i Rašković, da ne nabrajam stare povrede. Ima i nekih pozitivnih vesti, Kerkez se vratio, Kočić se priključio, nemamo problema sa kartonima - istakao je šef struke Kruševljana Zoran Milinković pred ovaj meč.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15