• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2022

09:50

Isplivala NAJVEĆA STANKOVIĆEVA ŽELJA za prelazni rok! OSTAVITE MI NJEGA!

Informer

Crvena zvezda

Isplivala NAJVEĆA STANKOVIĆEVA ŽELJA za prelazni rok! OSTAVITE MI NJEGA!

Podeli vest

Već kreće da se zakuvava kada je reč o transferima na našem najvećem stadionu, a trener Dejan Stanković ima jednu veliku želu

Najveća želja trenera Crvene zvezde Dejana Stankovića vezana je za ostanak trenutno najtraženijeg igrača srpskog šampiona Strahinje Erakovića.

Stanković se još nije izjasnio ostaje li u Ljutice Bogdana posle finala Kupa sa Partizanom, ali je već počeo da pravi ozbiljne planove za narednu sezonu!

Foto: Starsportphoto©

Strahinja Eraković

Šef struke aktuelnog šampiona Srbije je prethodnih dana imao sastanak sa čelnicima kluba i saopštio im kako bi jako voleo, da uprkos brojnim ponudama, klub ne proda mladog reprezentativca Srbije - saznaje Mozzart sport.

Foto: Starsportphoto©

Fudbaleri Crvene zvezde

Svestan je Stanković da bi ostankom Erakovića makar još šest mesecimnogo dobio! Eraković poslednjih šest meseci u tandemu sa Aleksandrom Dragovićem sazreo i sjajno stasao . Pružio je sjajne partije protiv Glazgov Rendžersa i Partizana i značajno podigao tržišnu vrednost. Ipak, Stanković želi da bude miran, a čelnici Crvene zvezde su saslušali najveću Stankovićevu želju  i vrlo verovatno će ispuniti zahtev mladog stručnjaka koji je na dobrom putu da osvoji treću titulu u Ljutice Bogdana.

Foto: starsport

Dejan Stanković

Takođe, veruju na Marakani da će vrednost Strahinje Erakovića porasti u bližoj budućnosti, pre svega jer Zvezdu očekuju važne evropske kvalifikacije i nadaju se svi plasman u Ligu šampiona.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rale

pre 1 godinu

Sjajan i mudar zahtev od strane Stankovića. Za narednu sezonu Crvena zvezda treba da ubaci što više svoje dece koja odavno kucaju na vrata prvog tima. Ne treba dovoditi istrošene strance bez obzira na njihov rejting, i treba se otarasiti suvišnih igrača (Bakajoko, Gobeljić, Falko, Dioni, Živković, ... ).

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija