• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.05.2022

11:03

CRVENO-BELI PODIŽU TEMPERATURU PRED ŠAMPIONSKU BITKU! "Od danas, samo ZVEZDA"! Stankovićev GOVOR odvzanja u ušima! (VIDEO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

CRVENO-BELI PODIŽU TEMPERATURU PRED ŠAMPIONSKU BITKU! "Od danas, samo ZVEZDA"! Stankovićev GOVOR odvzanja u ušima! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 18:30 dočekuju Voždovac, a remi protiv Zmajeva biće dovoljan da šampionski pehar ostane na Marakani i iduće godine

Došli smo do samog kraja šampionskog maratona u Srbiji! Poslednja etapa počinje sutra od 18:30 kada Crvena zvezda bude dočekala Voždovac, a Partizan Radnički iz Niša. Ko će uzeti titulu još uvek nije poznato, ali je jasno da aktuelni prvak sa Marakane ima dva koraka prednosti u odnosu na najvećeg rivala i da će im protiv Zmajeva pred, verovatno, punim tribinama stadiona "Rajko Mitić" biti potreban samo jedan bod. 

Dugo navijači u Srbiji nisu uživali u neizvesnijem prvenstvu, Partizan je na polusezoni imao pet bodova prednosti, ali je poraz u derbiju pokazao da se Zvezda neće predati. Crno-beli su potom kiksnuli protiv Napretka i Čukaričkog što su izabranici Dejana Stankovića iskoristili i preuzeli čelo tabele. Partizan se više ništa ne pita, a sudbina šampionskog trona u rukama je Voždovca. 

Budući da će sutrašnji meč na Marakani biti od ogromne važnosti, sa našeg najvećeg stadiona se trude da motivišu navijače da u što većem broju dođu u Ljutice Bogdana. Crveno-belima bi eventualna pobeda ili remi protiv Voždvoca osigurala kvalifikacije za Ligu šampiona, a najverovatnije, u slučaju elimacije, direktan plasman u grupnu fazu Lige Evrope. 

Iz tog razloga se na društvenim mrežama pojavio snimak govora Dejana Stankovića sa početka zimskih priprema. Temperamentni stručnjak je tada svojim igračima poručio da do 26. maja za njih postoji samo Zvezda! Ipak, utakmica protiv Voždovca neće biti poslednja u sezoni pošto crveno-bele upravo tog datuma očekuje novi večiti derbi na Marakani u okviru finala Kupa Srbije. 

Sutra će sve biti poznato, ali nema sumnje da nas i na Marakani, ali i u Humskoj očekuje pravi fudbalski praznik! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije
Društvo

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije

Nа tеritоriјi grаdа Bеоgrаdа, u окviru еpidеmiје priјаvljеnе 22.2.2024. gоdinе, rеgistrоvаnо је 57 slučајеvа mоrbilа, оd којih је 47 pоtvrđеnо u Rеfеrеntnој lаbоrаtоriјi Institutа zа virusоlоgiјu, vакcinе i sеrumе „Tоrlак”, а 10 оbоlеlih оsоbа su коntакti lаbоrаtоriјsкi pоtvrđеnih slučајеvа.

07.05.2024

22:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija