• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2022

19:34

TERZIĆ ZA RUSKE MEDIJE: Ne zanima nas on više! Tražimo MLADOG i BRZOG!

Peđa Milosavljević

Crvena zvezda

TERZIĆ ZA RUSKE MEDIJE: Ne zanima nas on više! Tražimo MLADOG i BRZOG!

Podeli vest

Gotovo mesec dana trajala je saga oko potencijalnog dolaska bivšeg kapitena Zenita Artema Dzjube u Crvenu zvezdu, ali je njoj došao kraj

Nedavno je pregovore potvrdio i generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić, a onda su ruski mediji danima izveštavali o mogućem dolasku ruskog napadača na Marakanu.

Ipakl, Zvezdan Terzić ponovo se oglasio u Rusiji i promenio ploču. Rekao je da će se srpski šampion okrenuti drugim rešenjima.

Foto: AP/Photo

 

- Crvenu zvezdu više ne zanima Artem Dzjuba. Potreban nam je brz i mlad napadač- rekao je Zvezdan Terzić.

Foto: AP/Photo

 

Renomirani Sport-Express preneo je vest i došli su do saznanja da je srpski šampion i te kako zainteresovan za napadača Sočija Matea Kasijeru. Kolumbijac je ove sezone u Rusiji postigao 14 golova, ugovorom je vezan za nekadašnjeg Partizanovog rivala u kvalifikacijama za Ligu konferencija do leta naredne godine.

Istina, njegova želja je da napusti Rusiju, obzirom da naredne sezone neće igrati Evropu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija