• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2022

16:20

VELIKI POVRATAK NA MARAKANU! Zvezda dobila NOVOG trenera! Bivši ŠTOPER će predvotiti ŠAMPIONE!

Starsportphoto

Crvena zvezda

VELIKI POVRATAK NA MARAKANU! Zvezda dobila NOVOG trenera! Bivši ŠTOPER će predvotiti ŠAMPIONE!

Podeli vest

Nekadašnji štoper Crvene zvezde Zoran Rendulić vraća se na Marakanu i predvodiće omladince srpskog šampiona

Nije Zoran Rendulić ostavio dubok igrački trag na Marakani, ali je sjajnim rezultatima na klupi IMT-a i Rada zaslužio poziv Crvene zvezde. Nekadašnji štoper crveno-belih sada se vraća u Ljutice Bogdana i naredne sezone će kao prvi trener predvoditi omladince srpskog šampiona. 

Budući da su gotovo sve selekcije Crvene zvezde osvajale titule u sezoni za nama, na Marakani su se odlučili za reorganizaciju kadrova. Potrebna je sveža krv, te se čeka još novih imena u omladinskoj školi. Ipak, promene će "preživeti" Slađan Nikolić koji će ostati trener crveno-belim kadetima. 

Tu neće biti kraj promenama, očekuje se da uskoro saradnju sa Crvenom zvezdom ozvaniči i Dragan Aničić. Nekadašnji trener BSK-a iz Borče, Mačve, Voždovca i Železničara iz Pančeva prvi je izbor uprave. Njegova zaduženja još uvek nisu definisana, ali se čini da će imati veze sa omladinskom školom. 

Foto: Starsportphoto

Podsećamo, stručni štab Crvene zvezde doživeo je još jednu promenu. Prvi pomoćnik Dejana Stankovića Nebojša Milošević napustio je Marakanu kako bi se oprobao u ulozi glavnog trenera. Moguće je da će crveno-beli reagovati i popuniti prazninu posle odlaska iskusnog stratega. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija