• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.06.2022

08:33

TRESE SE SVLAČIONICA ZVEZDE! Cirbes peva "Koktel ljubavi", Holins đuska... (VIDEO)

printscreen

Crvena zvezda

TRESE SE SVLAČIONICA ZVEZDE! Cirbes peva "Koktel ljubavi", Holins đuska... (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su titulu u ABA ligi, a posle pobede u finalu počelo je ludo slavlje

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su nakon pet utakmica u finalnoj seriji Partizan (80:77). Peta utakmica trajala je čak tri i po sata i imala prekid dug 50 minuta u trećoj deonici zbog pražnjenja dvorane. 

Navijači su ispred dvorane sačekali kraj meča kada je usledilo slavlje, dok su igrači posle dodele pehara nastavili da slave u svlačionici uz popularni hit "Koktel ljubavi". 

Nemački košarkaš Majk Cirbes peva hit Nedeljka Bajića Baje "Koktel ljubavi", dok i Amerikanac Holins đuska. 

POgledajte slavlje u svlačionici Zvezde!

 

Igrači su potom došli pred Delije neki su sa sobom poneli flaše piva, bilo je i onih koji su došli razgolićeni... Među najveselijima bili Ognjen Dobrić, Stefan Lazarević i Dejan Davidovac koji su vodili navijanje.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Raka

pre 1 godinu

Ovakva mentalna snaga, ovakva vrhunska kpšarka, ovakav preokret ...pa to može samo Crvena Zvezda.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija