• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.06.2022

21:11

STANKOVIĆ PROGOVORIO O ISKLJUČENJU! Evo šta kaže o Rišairu i da li je Sanogo EKSPERIMENT!

Crvena zvezda

STANKOVIĆ PROGOVORIO O ISKLJUČENJU! Evo šta kaže o Rišairu i da li je Sanogo EKSPERIMENT!

Podeli vest

Teškom mukom uspela je Crvena zvezda da upiše pobedu na startu priprema protiv slovenačkog Brava, iako su veći deo meča gubili

Uprkos silnim šansama, crveno-beli su tek u drugom poluvremenu zahvaljujući dvostrukom strelcu Rišairu Živkoviću stigli do trijumfa u prvom kontrolnom meču.

Jasno je bilo i treneru srpskog šampiona Dejanu Stankoviću da je tokom prvog poluvremena propušteno mnogo prilika.

- Nisu neke, već dobre šanse, dobar intenzitet. Imali smo malo problema što se tiče prvih 11, pa smo uspeli da se adaptiramo, da branimo sa tri štopera pozadi. Bio je dobar pristup, drago mi je zbog nekih momaka koji su se vratili kao Velja Nikolić - rekao je Stanković i nastavio:

- Mnogo sam zadovoljan drugim poluvremenom i zahtevima koji su bili ispred nas. Ovo je prva utakmica, posle sedam slobodnih dana. Ima dobrih stvari, ima i loših, to ćemo ispraviti - dodao je legendarni as.

Seku Sanogo je počeo meč na poziciji štopera, iako se na Marakani afirmisao kao defanzivni vezista. Trener Zvezde je otkrio da li se radi o njegovoj novoj "funkciji" u timu ili samo adaptaciji.

- Adaptacija naravno, Sanogo je neko ko je mnogo dao i pokazao, rešava mnogo situacija, kao što je bio Pićini i Gobeljić, ali i u takvoj formaciji imali smo protok lopte i neiznuđene greške, ali zadovoljan sam.

Foto: Starsportphoto

Veljko Nikolić

U sastavu Zvezde debitovao je Kangva i ostavio odličan utisak.

- Može da pokrije mnogo pozicija, poludesno je počeo, momak ima intenzitet, levu i desnu nogu, pravo pojačanje za Zvezdu.

O dosuđenom penalu za Bravo i isključenju na startu drugog poluvremena:

- Nekad treba prihvatiti na sebe da neki moj igrač ne dobije crveni. Nema veze to je sastavni deo igre, lepše se vidi odozgo. Kad igrate za Zvezdu i prijateljske moraju da se dobiju i da nismo utisak bi bio pozitivan. Bile su greške na koje je umor uticao, jedan Sale Katai pogreši tri puta, napor je veliki.

Na kraju je šef struke crveno-belih prokomentarisao učinak junaka Zvezdine pobede:

- Rišairo još jedna čestitka, dva gola, prvi mnogo lep, drugi iz lepe akcije, ako je to on, dobro je za nas - istakao je Dejan Stanković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!

Nastavlja se Kurtijev fašistički teror. Kurtijeva fašistička policija je 20.5.2024. sa puškama i pancirima upala u ekspoziture Banke poštanske štedionice (BPŠ) u Severnoj Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku, i opljačkala ih! Kukavica Kurti se plaši i Vučićeve senke, pa je Kurti sačekao da predsednik Vučić ode u SAD, i tek onda „uhapsio“ ekspoziture BPŠ. Fašista Kurti već godinama „hapsi“ i srpske apoteke i bakalnice.

21.05.2024

17:02

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija