• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.06.2022

13:05

TAKO SE VOLI ZVEZDA! U 2021. je kreditom DONIRAO crveno-belima 119.000 dinara! Sada je POMOGAO sa 50.000!

Starsportphoto

Crvena zvezda

TAKO SE VOLI ZVEZDA! U 2021. je kreditom DONIRAO crveno-belima 119.000 dinara! Sada je POMOGAO sa 50.000!

Podeli vest

Neimenovani navijač, pod pseudonimom Dragance22, otkrio je da se nalazi u ne baš povoljnoj finansijskoj situaciji, posle dokazanoj ljubavi prema omiljenom klubu

Pred početak prethodne sezone, jedan korisnik Tvitera sa pseudonimom "Dragance22" pohvalio se nestvarnom donacijom KK Crvena zvezda.

Preciznije, navijač crveno-belih je podigao kredit od čak 119.000 dinara i sva sredstva uplatio je klubu sa Malog Kalemegdana.

Tako je Dragance22 pred početak prošle sezone na svom Tviter nalogu kada je ozvaničena akcija "Doniraj i dominiraj", gde su crveno-beli pozvali svoje pristalice da pruže onoliko novca koliko su u mogućnosti za normalno funkcionisanje kluba, naglasio da nije najbolje finansijski stojeći, ali da će naći način da pomogne.

 

 

 

- Nisam baš najbolje finansijski stojeći, ali mogu da obećam da ću našoj Zvezdi za sezonu koja dolazi, uplatiti novac u vrednosti od 10 sezonskih ulaznica. Kako? Ni sam ne znam još. Zašto? E, pa zato - oglasio se tada Dragance22, da bi nekoliko dana potom osvanula je i uplatnica u iznosu od preko 1.000 evra.

 

 

Prošlo je otrilike tačno godinu dana, viđene su gotovo identične scene, istina, sada uz nešto manji iznos novca koji je uplaćen na račun crveno-belih.

Opet je "Dragance22" okačio uplatnicu na Tviter profil, gde piše da je na ime donacije na račun Crvene zvezde uplaćeno tačno 50.000 dinara, uz proviziju od 500 dinara zadržava platna institucija. Međutim, sada nije poznato da li je on podigao kredit kako bi dao novac klubu, ali je ostavio poruku o kojoj će generacije Zvezdinih navijača prepričavati.

 

 

I da igra sa 11 juniora, ja ću navijati za Crvenu zvezdu. Dobro znaj - napisao je "Dragance22", uz tag profila Crvene zvezde i profila namenjenog donacijama klubu sa Malog Kalemegdana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija