• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.07.2022

16:12

NIŠTA OD POVRATKA! Zvezda ostala bez PRVOG KANDIDATA za Radonjićevog naslednika!

Starsphoto

Crvena zvezda

NIŠTA OD POVRATKA! Zvezda ostala bez PRVOG KANDIDATA za Radonjićevog naslednika!

Podeli vest

Srpski trener Dušan Alimpijević neće se vratiti u Crvenu zvezdu tokom ovog leta

Odlazak Dejana Radonjića otvorio je "Pandorinu kutiju", a spisak kandidata koji bi mogli da naslede trofejnoj stručnjaka je podugačak. Navijači su najviše oduševljeni idejom da se Dušan Alimpijević vrati na klupu Crvene zvezde, ali je talentovani trener demantovao te glasine i istakao da nema šanse da izađe iz ugovora koji ima sa Bursom u Turskoj. 

- To je kod nas prepoznatljivo, ljudi znaju pre mene šta se dešava. Ja imam ugovor sa svojim klubom iz kog je nemoguće izaći. Ja sam trener Burse, nekorektno je pričati bilo kakve dezinformacije. Ponavljam, ja sam pod ugovorom bez izlazne opcije iz koga je nemoguće izaći - rekao je Dušan Alimpijević za "Telegraf". 

Srpski trener ističe da svi u klubu imaju ogromno poštovanje prema njemu te da on želi da uzvrati istom merom i ispoštuje ugovor koji ima sa Bursom. 

- Kažem vam ono što je činjenica, licitirati sa imenima i imati bilo kakav ozbiljan kontakt sa ljudima iz kluba to su dve potpuno različite stvari. Neko je već izbacio da sam vodio pregovore sa Bursom, to nije istina, jer Bursa nije htela da vodi pregovore, čak i pre nego što se pojavila priča o Crvenoj zvezdi. Klub je toliko bio korektan prema meni, imaju prema meni veliko poštovanje, ja imam poštovanje prema njima i najmanje što mogu da uradim je da ispoštujem taj ugovor - jasan je trener Burse. 

Foto: Starsportphoto

Alimpijević je bio jedan od predavača na trenerskoj klinici Dušana Dude Ivkovića koja se danas i sutra održava u Beogradu, on je tom prilikom i govorio za srpske medije i otklonio sve dileme oko povratka u Crvenu zvezdu. 

- Znači mi izuzetno, rekao sam organizatoru klinike, biti na beogradskoj klinici koja nosi ime jednog od najvećih trenera koji su se ikada pojavili na našim prostorma i jednog od tvoraca ove klinike, ona je i jedna od najvećih u Evropi, biti Srbin na srpskoj klinici, to sve predstavlja veliku čas - podvukao je Alimpijević. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija