• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.07.2022

08:21

KRAJ SAGE! Poznata sudbina Nikole Kalinića, potpisao je!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

KRAJ SAGE! Poznata sudbina Nikole Kalinića, potpisao je!

Podeli vest

Crvena zvezda ostaje bez najboljeg košarkaša, Nikola Kalinić karijeru nastavlja u Barseloni

Nikola Kalinić potpisa je ugovor sa Barsleonom, prenosi Mozzartsport i tako stavio tačku na spekulacije o tom gde će nastaviti karijeru. 

Kalinić je četvrto pojačanje Katalonaca. Do sada su stigli Jan Veseli, Tomaš Satoranski i Oskar Da Silva.

Barselona je morala preko Valensije kako bi se domogla Kalinića. Naime, Valensija je imala prava na srpskog internacionalca kada je u pitanju igranje u Španiji. Kada su se dva kluba dogovorila oko obeštećenja, trasiran je put do konačnog transfera.

Foto: Starsportphoto©

Nikola Kalinić i Dejan Radonjić napustili Zvezdu

Podsetimo, Kalinić je posle okončane sezone u dresu Crvene zvezde odlučio da izađe iz ugovora kako bi olakšao sebi bilo koji transfer. Na kraju je izbor pao na  Barselonu, koaj bez sumnje i  naredne sezone ima najveće ambicije.

Kalinić je peti Srbin u ovom milenijumu, posle Dejana Bodiroge, Koste Perovića, Miloša Vujanića i Stefana Pena koji je obukao dres Barselone. Prethodno, za katalonski klub igrali su Zoran Savić, Aleksandar Đorđević i Milan Gurović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija