• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.07.2022

22:52

ITALIJAN SE OPROSTIO OD ZVEZDE! Pićini na RASTANKU povukao POTEZ koji će oduševiti sve Delije!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ITALIJAN SE OPROSTIO OD ZVEZDE! Pićini na RASTANKU povukao POTEZ koji će oduševiti sve Delije!

Podeli vest

Italijanski reprezentativac Kristijano Pićini napustio je Crvenu zvezdu, posle samo šest meseci

Poput detonacije odjeknula je vest da se Crvena zvezda rastala sa Kristijanom Pićinijem. Italijanski reprezentativac stigao je prošle zime na Marakanu, a danas se oprostio sa crveno-belima.

- Danas sam raskinuo ugovor sa svojim, sada već bivšim klubom. Posle deset godina u Seriji A, Primeri i Primeiri, nisam mogao da se naviknem na novu zemlju, zbog svojih navika i nekih drugih stvari - rekao je Pičini, a potom dodao:

- Posledica svega je to da nisam bio srećan, što je bila kap koja je prelila čašu. Jako sam zahvalan na prilici da igram u najvećem klubu na Balkanu, da doživim atmosferu Marakane, da upoznam neverovatne navijače.

Defanzivac naglašava da se sa šampionom Srbije dogovorio da oprosti sve.

- Nisam želeo da dovodim sebe u nezgodnu situaciju, pogotovo ne klub, zbog čega sam odlučio da oprostim dve godine ugovora, kako bi Zvezda mogla da dovede zamenu. Fudbal mi nikada nije bio pitanje novca, pogotovo nakon povrede koju sam doživeo 2019. godine. Igram fudbal da bih uživao, zbog strasti i ako to ne mogu da nađem, onda se sklonim... Hvala Crvenoj zvezdi, od danas imate još jednog navijača - istakao je Kristijano Pićini.

Foto: Starsportphoto

Kristijano Pićini

Pićini je u Crvenu zvezdu stigao prošle zime kao slobodan igrač posle rastanka sa Valensijom. U crveno-belom dresu odigrao je samo 13 utakmica, iako je bio najavljivan kao veliko pojačanje.

Njegov odlazak predstavlja glavobolju stručnom štabu, pošto je trener Dejan Stanković sada ostao samo sa Markom Gobeljićem na desnom beku, jer je Milan Gajić ranije potpisao ugovor sa moskovskim CSKA.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija