• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2022

15:03

"PRVO SKOČI, PA RECI HOP"! Na MARAKANI zadovoljni posle žreba, ali...

Crvena zvezda

"PRVO SKOČI, PA RECI HOP"! Na MARAKANI zadovoljni posle žreba, ali...

Podeli vest

Rival Crvene zvezde u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona biće pobednik vomeča Pjunika i Didelanža

Može se reći da je Crvena zvezda imala sreće na žrebu u Nionu. Srpski šampion će u trećem kolu kvalifikacija igrati protiv boljeg iz dvomeča Pjunika i Didelanža, a prvi utakmica biće igrana na Marakani drugog ili trećeg avgusta. 

Dragan Džajić, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, a sada funkcioner u klubu bio je zadovoljan posle žreba i istakao da će navijači biti 12. i presudan igrač tokom kvalifikacija za Ligu šampiona. 

-  Navijači uvek daju vetar u leđa, imali smo priliku i sad u to da se uverimo. Letnje je vreme, dugo se u Srbiji nije igralo u julu, a opet su došli u velikom broju. Svi smo zadovoljni podrškom i nema sumnje da će tako biti i u budućnosti. To je ono što krasi Zvezdu, navijači koji su uvek tu  - rekao je Dragan Džajić. 

Foto: Novak Đurović

Legendarni fudbaler potom je istakao da su crveno-beli mogli da prođu i gore. Odnosno, da Zvezda može da bude zadovoljna, ali da je potrebno prvo na terenu dokazati da su crveno-beli bolji od potencijalnih rivala. 

- Treba da budemo zadvoljoni kada se uzme u obzir koga smo sve mogli da izvučemo na žrebu, i nadam se da je i trener Stanković zadovoljan, da je i on to želeo. Iz svog iskustva mogu da kažem "prvo skoči, pa reci hop", ali dolaze dve utakmice u kojoj imamo dobru šansu da prođemo dalje i nadam se da ćemo je iskoristiti. Tu sam uvek da pružim podršku i da podelim neko iskustvo, ali što se saveta za igrače tiče tu je trener koji to radi veoma dobro. Za sada sve protiče po planu, dve pobede na startu sezone, dobro igramo i nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu. Nama je veoma važno i to kako igramo u prvenstvu, a ekipa iz meča u meč pokazuje da je u sve boljoj formi. Odlično smo počeli i treba tako i da nastavimo - zaključio je Džajić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija