• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2022

15:13

GOTOVO JE! Zvezda RASKINULA saradnju sa OVIM fudbalerom! Poznato je koliko će crveno-beli MORATI da PLATE!

Starsportphoto

Crvena zvezda

GOTOVO JE! Zvezda RASKINULA saradnju sa OVIM fudbalerom! Poznato je koliko će crveno-beli MORATI da PLATE!

Podeli vest

Holandski fudbaler Rišairo Živković dogovorio je sporazumni raskid saradnje sa Crvenom zvezdom, pa će napustiti Marakanu

Na kraju svega, dve strane su našle kompromis da Živkoviću u budućnosti budu isplaćene tri mesečne plate iz ove sezone, odnosno 105.000 evra.

Mogao je Živković da traži i veću nadoknadu, budući da je imao ugovor sa crveno-belima do leta 2024. godine, ali je zaključio da bi njegov dalji boravak na Marakani bio mučenje. Želeli su u Ljutice Bogdana da mu, posle očajne prošle sezone, ukažu još jednu šansu, ali bilo je uzalud.

Holanđaninu nisu pomogli ni golovi tokom priprema protiv Brava, kada je nagovestio da bi mogao da se vrati na nekadašnji nivo.

Rišairo Živković je za vreme igranja u Crvenoj zvezdi upisao 14 mečeva i postigao jedan gol. Bilo je to u duelu sa Inđijom u Kupu Srbije.

Foto: Starsportphoto

Rišairo Živković

Nedavno se poljska Legija interesovala da ga angažuje, ali je odbio ponudu Poljaka uz obrazloženje da čeka poziv iz domovine. 

Nije dugo morao da čeka, pošto se Emen zainteresovao za njegove usluge. Ukoliko postigne dogovor sa klubom iz Eredivizije, Živković će zaigrati u tandemu sa Lorencom Ebisiliom, takođe bivšim igračem Crvene zvezde koji je na probi u ovoj ekipi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17