• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.07.2022

20:51

NEĆE ON NIGDE! Grci ponovo zvali ZVEZDU zbog GOLGETERA, ali ponuda još jednom ODBIJENA!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

NEĆE ON NIGDE! Grci ponovo zvali ZVEZDU zbog GOLGETERA, ali ponuda još jednom ODBIJENA!

Podeli vest

Grčki Panatinaikos pojačao je ponudu za Milana Pavkova, ali je Crvena zvezda ponovo odbila Zelene

Po ko zna koji put ime Milana Pavkova glavna je tema prelaznog roka na Marakani. Stameni napadač iz Begeča konstantno je na izlaznim vratima Crvene zvezde, ali su svesni u Ljutice Bogdana da je golgeter od ogromne važnosti za tim Dejana Stankovića. 

Ipak, sa kvalitetima Milana Pavkova dobro je upoznat trener Panatinaikosa Ivan Jovanović. Srpski stručnjak rešen je da dovede napadača u Atinu, ali je Crvena zvezda "tvrd orah". Grci su već slali ponudu tešku 600.000 evra i dobili odgovor "ne", a to je bilo i sada kada je svota povećana. 

Naime, "Mozzartsport" prenosi da je Panatinaikos dostavio novu ponudu - 750.000 evra, ali da su i to na Marakani bez razmišljanja odbili. Veruju u Ljutice Bogdana da za transfer Pavkova mogu da dobiju 1.500.000 evra i ne odstupaju od toga. Vremena imaju, a i zainteresovanih strana budući da se u Italiji priča o interesovanju Đenove. 

Foto: Starsportphoto

Milan Pavkov je sjajno započeo novu sezonu, na dve utakmice postigao je tri gola i tako pokazao da je "našpanovao" golgeterske sprave. On je na Marakanu stigao 2017. godine iz niškog Radničkog za 300.000 evra. Sakupio je 146 nastupa u kojima je dao 56 golova i 19 asistencija, a navijači će ga zauvek pamtiti po dva pogotka protiv Liverpula u Ligi šampiona 2018. godine. 

Izglednije su šanse da Marakanu ovog leta napusti Ohi Omoidžunafo, ali Zvezda spremno čeka ponudu za Norvežanina. Nedavno se u tabor srpskog šampiona vratio Aleksandar Pešić, a to ne bi trebao da bude kraj sa pojačanjima u napadu, želja je i Siril Desers iz Genka. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Nevena ostala bez šake, Adriana se pravila mrtva da je ne ubije: Potresna priča roditelja o pucnjavi u Duboni
Hronika

Nevena ostala bez šake, Adriana se pravila mrtva da je ne ubije: Potresna priča roditelja o pucnjavi u Duboni

Devet osoba je ubijeno, a 12 povređeno u masovnoj pucnjavi koju je u noći 4. maja 2023. godine počinio Uroš Blažić u selima Dubona i Malo Orašje. Tih 12 ljudi imalo je sreću da preživi, ali su posledice koje su ostale trajne. Nevena Vujić iz Dubone je u tom trenutku imala 19 godina. Pogođena je sa više hitaca, a zbog ozbiljnosti povreda joj je amputirana leva podlaktica. Andrijana Mitrović iz Malog Orašja ostala je živa jer se pravila da je mrtva, te joj Blažić nije prišao.

06.05.2024

09:07

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija