• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.07.2022

08:20

PRELAZNI ROK NA MARAKANI NIJE ZAVRŠEN! Evo kakve su ŠANSE da reprezentativac Srbije pojača Zvezdu!

Starsportphoto

Crvena zvezda

PRELAZNI ROK NA MARAKANI NIJE ZAVRŠEN! Evo kakve su ŠANSE da reprezentativac Srbije pojača Zvezdu!

Podeli vest

Fudbaler Đenove Nikola Maksimović raskinuo je ugovor sa bivšim članom Serije A, ali su male šanse da ovog leta stigne na Marakanu

Odmah posle ispadanja u Seriju B, Maksimović je raskinuo ugovor sa Grifonima, međutim, biće teško da pojača redove srpskog šampiona.

Nekadašnji reprezentativac Srbije je tokom leta pregovarao sa čelnicima šampiona Superlige, ali su veće šanse da ostane na Čizmi ili nastavi karijeru u nekoj drugoj evropskoj državi.

Maksimović se sporazumnno rastao sa Đenovom, pa su italijanski mediji najavljivali njegov povratak na Marakanu, što je trenutno nerealna opcija.

Iako ima višegodišnje iskustvo igranja u Seriji A, kao član Torina, Napolija i Đenove, iskusni defanzivac bi u Zvezdi mogao da konkuriše na bekovskoj poziciji, budući da na mestu štopera trener Stanković već raspolaže sa Erakovićem, Dragovićem, Milunovićem i Pankovim.

Foto: Starsportphoto

Nikola Maksimović

Inače, Nikola Maksimović je na Marakani igrao u periodu kada su crveno-bele sa klupe vodili Robert Prosinečki, Aleksandar Janković i Rikardo sa Pinto, da bi zatim prešao u Apolon.

Na Kipru nije upisao nijedan minut, a onda je usledio transfer u Italiju i potpis za Bikove.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boki

pre 1 godinu

Maksimović može da igra desnog beka i ako uspe Zvezda da ga dovede mislim da će Zvezda igrati u nokaut fazi u LŠ!!! Pored desnog beka potreban je još jedan levi kao zamena Rodiću. Ako Zvezda želi da nešto uradi u Evropi mora da se još "otvori" jer je sezona duga a treba i odmor pojedinim starterima...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija