• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.08.2022

17:25

"BISER" NAPUŠTA MARAKANU! Zvezda ostaje bez TALENTOVANOG napadača!

Starsportphoto

Crvena zvezda

"BISER" NAPUŠTA MARAKANU! Zvezda ostaje bez TALENTOVANOG napadača!

Podeli vest

Talentovani napadač Crvene zvezde Aleksandar Kahvić mogao bi karijeru da nastavi u slovenačkom Celju

Mogla bi Crvena zvezda tokom leta da ostane bez jednog od najtalentovanijih napadača u omladinskoj školi. Naime, po saznanjima "Mozzart sporta" na Marakanu je stigla ponuda iz Slovenije za Aleksandra Kahvića, a snažni golgeter iz Teslića će karijeru, po svemu sudeći nastaviti u Celju. 

Rusi su pre nekoliko dana pisali o interesovanju Sočija, ali je tamošnji velikan predugo čekao. U priču se zatim uključilo Celje, a na Marakanu je stigla i zvanična ponuda. Slovenci su voljni da Kahvića dovedu bez obetštećenja, ali da Zvezda dobije pola od naredne prodaje. 

Kahvić se nametnuo kao kadet kada je bio najbolji strelac Crvene zvezde na regionalnom Turniru prijateljstva. Zbog toga je prethodne godine bio i na listi uglednog "Gardijana" kao jedan od 60 najvećih talenata svetskog fudbala. Ipak, paklena konkurencija na Marakani naterala je čelnike srpskog šampiona da razmišljaju o ponudi. 

Foto: crvenazvezdafk.com

Aleksandar Kahvić je ove sezone iz mlađih kategorija prekomandovan u Grafičar kod Marka Neđića sa kojim je sarađivao u Crvenoj zvezdi. Ipak, tokom leta su u Grafičar stigli Andrija Kaluđerović i Filip Kasalica i procenjeno je da Kahvić ne bi imao veliku minutažu. Ako na sve to dodamo da prednost ima i Matija Bubanj, jasno je da za napadača iz Teslića u ovom momentu nema mesta. 

Talentovani napadač ima još godinu dana ugovora sa Crvenom zvezdom, a očekuje se da rasplet čitave situacije bude poznat u narednim danima. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija