• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2022

11:16

ZVEZDAN TERZIĆ SPUSTIO RAMPU I ODUŠEVIO DELIJE! Zvezda jednu stvar više neće raditi!

Peđa Milosavljević

Crvena zvezda

ZVEZDAN TERZIĆ SPUSTIO RAMPU I ODUŠEVIO DELIJE! Zvezda jednu stvar više neće raditi!

Podeli vest

Crvena zvezda više neće prodavati najbolje fudbalere, bolju vest generalni direktor Zvezdan Terzić nije mogao da kaže navijačima

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić kaže da je sve što najtrofejnijih spski klub danas ostvaruje plod višegodišnjeg vrednog rada, a da klub može za dve godine da prihoduje čak 100.000.000 evra. Otkrio je zanimljive planove za budućnost.

Prošla su vremena prodaje najboljih

Nekad je bilo nezamislivo da Zvezda iz godine u godine bude sve bolja. Bila je sve slabija i slabija zato što su prodavani najbolji igrači da bi klub živeo. Ako prodajete najbolje igrače onda jedete svopstvenu supstancu, obezbeđujete pare za život kluba, ali je tim sve slabiji i slabiji. Mi smo napravili jedan zaokret u politici vođenja kluba kada sam došao 2014. godine. Bio sam svestan da je samo dobar igrač garant pravljenja dobrog tima, a dobar tim pravi dobre rezultate. Dobar rezultat onda generiše velike prihode - kazao je za Blic generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić i dodao da je Zvezda porasla kao klub.

Foto: ATAIMAGES

 

- Sve smo bolji kao tim. Drago mi je što narod prepoznaje da je Zvezda na dobrom putu. Ali to je zato jer smo imali čvrstu veru u sebe i da možemo da uspravimo Zvezdu. Nismo poklekli kada su nam besumučno nabrajali pet igrača koji se nisu snašli u Zvezdi, kada su relativizovali time čak i Ligu šampiona, kada su nam proricali finansijski slom, ponavljali mantru o dugu koji nismo mi napravili, tražili svaku grešku. Ostali smo dosledni i uporni i sada se vidi ko je bio u pravu. Digli smo se sa 210. pozicije UEFA liste do 30. mesta i izgradili ogromno postovanje u Evropi. Vidljivo je svakome sada kakav tim, kakvog trenera i kakav menadžment ima Crvena zvezda. Ponosan sam. Mi se nećemo zadovoljiti trenutnim uspesima, jednostavno imamo obavezu prema armiji navijača da iz godine u godinu osvajamo šampionsku titulu i budemo dominantni i konkurentni i na evropskoj sceni. Crvena zvezda nije ista 2022. i 2018. godine kada smo se prvi put plasirali u Ligu šampiona. Ovo danas je mnogo moćnija Zvezda, brža, čvršća, organizovanija. 

Poštujem Partizan

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić prokomentarisao je aktuelnu situaciju u FK Partizan. Crno-beli imaju samo jedan trijumf u prva četiri kola u domaćem prvenstvu, već zaostaju sedam bodova za Zvezdom, a na startu kvlaifikacija za Ligu Evrope su doživeli poraz na Kipru od AEK-a.

- Ja Partizan cenim i poštujem, to je klub s velikim brojem navijača. Ovo što se dešava u Partizanu i oko kluba je jako tužno. Kao sportisti mi je žao zbog toga. Nisam pristalica one floskule iz vremena stare Jugoslavije da nema jake Zvezde bez jakog Partizana. Pa eto, ima. Zvezda je toliko otišla iznad Partizana, da bi i najboljim ljudima ako danas dođu tamo bilo potrebno pet do 10 godina da isprave sve greške. Ne gledamo Partizan, da nema medija ne bismo ni znali šta se dešava tamo. Ali Zvezda je neuporedivo ispred Partizana po svim parametrima i resursima.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija