• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.08.2022

18:01

VREME JE ZA OSVETU! KANGVA IMA MOTIV DO NEBA! Trener Makabija se OGREŠIO o njega, a sada će strepeti...

Starsportphoto

Crvena zvezda

VREME JE ZA OSVETU! KANGVA IMA MOTIV DO NEBA! Trener Makabija se OGREŠIO o njega, a sada će strepeti...

Podeli vest

Navijači Crvene zvezde sa nestrpljenjem čekaju 21.00 čas i početak prvog meča plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona protiv Makabi Haife. Nema sumnje da i Kings Kangva jedva čeka da istrči na teren i pokaže mnogima u Izraelu da nezasluženo nije dobio šansu u ovoj zemlji

Veliki motiv u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona u taboru Crvene zvezde imaće Kings Kangva.

Zvezdin novajlija i te kako dobro poznaje Bahara Baraka, trenera Makabija iz Haife, koji se u prošlosti ogrešio o njega.

Foto: Starsportphoto©

 

Važi Barak danas za jednog od najboljih trenera u Ireaelu, a Zambijac je imao priliku da sarađuje sa njim u Hapoel Ber Ševi. Igrao je tamo u omladinskom pogonu odlično Kangva, a onda je prebačen u seniorski pogon.

Foto: REUTERS/Ammar Awad

 

Jeste tada imao klub iz Ber Ševe tada odličan vezni red, pa Hapoel nije želeo da da mesečnu platu igraču od 3.500 evra (u skupom Izraelu, ovo je smešna plata za igrača elitnog ranga). Dobio je tada Kangva čiste papire, vratio se u Zambiju, otišao u Rusiju, da bi ovog leta prešao u Zvezdu u milionskom transferu.

Biće Kangva sigurno večeras posebno motivisan protiv čoveka koji u njemu nije prepoznao talenat.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!
napeto

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!

Rusko vojno osoblje ušlo je u četvrtak u vazdušnu bazu u Nigeru u kojoj su američke trupe, od kojih je vojna hunta Nigera zatražila da se povuku, a ministar odbrane SAD Lojd Ostin izjavio je da američki vojnici nisu u opasnosti i da su "ruske snage u posebnom kompleksu i nemaju pristup američkim snagama ili opremi".

03.05.2024

10:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija