• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.08.2022

11:17

MILOJEVIĆ PRED DERBI: I VI MOŽETE 5 MINUTA, A NE ON! Od navijača TRAŽIM...

Starsportphoto

Crvena zvezda

MILOJEVIĆ PRED DERBI: I VI MOŽETE 5 MINUTA, A NE ON! Od navijača TRAŽIM...

Podeli vest

Pred nama je 168. večiti derbi, koji bi mogao da bude još jedan od onih "istorijskih". Ljute rivale predvodiće sa klupe dvojica debitanata Gordan Petrić i Miloš Milojević. Šef struke crveno-belih je na konferenciji za medije otkrio očekivanja

Svestan je Miloš Milojević koliko je važan predstojeći meča za oba tabora.

- Nema potrebe najvaljivati važnost i veličinu ovog susreta. Večiti derbi je uvek poslastica srpskog fudbala. Očekujem mnogo žara i borbe. Poznajem filozofiju igre kolege Petrića i mislim da Partizan ima kvalitet za nejgove ideje. Imaju naše poštovanje iako rezultati na početku sezone nisu bili kakve su očekivali. Mi ćemo morati da pokažemo kvalitet i da igramo za gol- rekao je Milojević!

Upitan je Milojević i ko će napasti Partizan...

- Ohi je u karantinu, nije otišao u Brondbi, a da li će igrati morate sutra da vidite. Kulibali, Pešić i Ohi imaju različite karakteristike, a bilo koji od njih može da se uklopi u zahteve i bude pretnja za Partizan. Bitnije mi je kako će cela ekipa igrati nego ko će igrati. Ukoliko ekipa pomogne napadaču i on će pomoći ekipi - otkrio je trener Zvezde i dodao:

Foto: Starsportphoto

 

- Sinoć posle treninga dobio sam izveštaj da su svi spremni za utakmicu. Što se tiče psihologije, mislim da nas je timski duh podigao protiv Javora. Psihološki se vraćamo posle šoka protiv Haife. Što se tiče spremnosti, nisam očekivao da igrači sa manjom minutažom budu bolje spremni. Ekipa je dobro radila kod prethodnog stručnog štaba i ne verujem da je to problem. Igrači znaju odgovornost, oni su profesionalci i dobri momci. Biće na maksimumu svojih mogućnosti i sutra i u svakoj utakmici-  istakao je Milojević.

Ne obazire se šef struke Zvezde mnogo na kritike...

- Ljudi mogu da donose zaključke kakve žele, ko god plati ulaznicu može to da radi. Prihvatio sam ovaj posao i znam da ekipa pobeđuje, a trener gubi. Ne treba da se veruje da sam ja mađioničar. Ako se izgubi, ja se spremam da preuzmem odgovornost, ali i igrači na terenu moraju zbog zadataka koje im dajemo. Od navijača tražim samo podršku za momke- rekao je Milojević.

Foto: Starsportphoto

 

Upitan je i za Kulibalija...

- Svako od vas ovde može pet minuta. Derbi se igra dva ili tri puta godišnje, ne verujem da bi on bio srećan da ga skroz sklonim i da propusti takav meč. Iako on nije igrao od juna, verujem da kao profesionalac može da pomogne", rekao je Milojević.

Foto: Starsportphoto

 

Zna trener Zvezda šta njegov tim čeka u Humskoj!

- Bio sam prisutan na nekoliko utakmica tamo, oni se dobro osećaju u svojoj kući. Nije lako igrati u Humskoj. Pokušaćemo da zaustavimo neke njihove tačke, dobri su u tranziciji, dobri su u prekidu. Moramo da budemo spremni da uđemo u fajt, a verujem da imamo kvalitet da fudbalski nadvladamo utakmicom. Ima stvari koje moraju isto da se urade i za Partizan i za Javor! Presudna će biti borba za drugu loptu, mnogo žara i intenziteta. Očekujem da moji igrači ostanu mirni u glavi. Ako se ne prihvati ritam koji domaćin pokušava da zada, na bilo kom gostovanju, može da bude problema. Postoje fudbalske stvari moramo da uradimo. Ovo je nova utakmica i šest i po godina nam ne prija, ali mi imamo cilj da prvi prođemo cilj u maju. Želeo bih da nam bude dodatna motivacija to što dugo nismo pobedili u Humskoj. Momci moraju da shvate da treba da igramo našu igru i da slavimo- zaključio je trener Zvezde.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?
Live TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?

Još dva dana ima do bruke i sramote u Savetu Evrope. Još veća parodija je što će Nemci sve to da otvore. I dalje se čekaju informacije o padu helikoptera u kom je bio predsednik Irana. Na ove teme u "Info večeri" govorili su novinarka Olivera Miletović, narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić i dr Dragan Petrović, Institut za međunarodnu politiku i privredu.

21.05.2024

22:22

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Putin poslao poruku u Iran! Stiže uoči Raisijeve sahrane
NAKON SMRTI IRANSKOG LIDERA

Putin poslao poruku u Iran! Stiže uoči Raisijeve sahrane

Ruski predsednik Vladimir Putin sastao se sa predsednikom Državne dume Vjačeslavom Volodinom, s kojim je razgovarao o pitanjima formiranja vlade i od koga je zatražio da prilikom odlaska na sahranu Ebrahima Raisija prenese iranskom rukovodstvu da Moskva očekuje da će se saradnja između dve zemlje razvijati na isti način kao i do sada i nakon smrti iranskog lidera.

21.05.2024

23:00

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!
Uskoro i premijera

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!

Poljski režiser Patrik Vega napravio je, blago rečeno, skandalozan film o lideru Rusije Vladimiru Putinu koristeći za te svrhe veštačku inteligenciju. On je lice vladara Rusije nakalemio na telo pravog glumca i snimio verovatno najveću bljuvotinu otkako postoji sedma umetnost. Film, naime, prikazuje Putina od 10. godine do njegove izmišljene smrti i već je prodat u 50 zemalja. Makar tako tvrde njegovi producenti.

21.05.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija