• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2022

19:03

SRĐAN MIJAILOVIĆ OPET U CRVENO-BELOM DRESU! Evo šta je rekao o svom POVRATKU u Zvezdu!

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

SRĐAN MIJAILOVIĆ OPET U CRVENO-BELOM DRESU! Evo šta je rekao o svom POVRATKU u Zvezdu!

Podeli vest

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije Srđan MIjailović posle devet godina vratio se u Crvenu zvezdu

Kako je saopšteno na sajtu srpskog šampiona, 28-godišnji vezni fudbaler, koji je prethodne dve sezone proveo u Čukaričkom, potpisao je trogodišnji ugovor sa crveno-belima.

- Posle devet godina sam se vratio u Zvezdu, u svoju kuću, presrećan sam zbog toga. Bitno mi je da istaknem da mi je drago što se sve prošli put završilo dobro po Zvezdu, te da je klub dobio obeštećenje kada sam prelazio u Kajzeri i bila bi greška da je bilo drugačije. Da razjasnim i da nikada nisam pregovarao sa večitim rivalom, te da su oni samo kontaktirali Čukarički, ali da je na tome sve ostalo. Nadam se da ć u ovom mandatu osvojiti titulu sa Zvezdom, to mi je najveć želja - rekao je Mijailović.

On je 2013. godine iz Zvezde otišao u Kajzeri, a potom je igrao i za Krila Sovjetov.

- Imam pozitivnu tremu pred prvi trening sa novim saigračima i nadam se da će to sve proći kako treba. Poznajem ekipu, znam dosta igrača, a možda bih izdvojio Rodića i Srnića sa kojim sam prošao Zvezdinu školu, kao one s kojima sam najbolji.

Sa Zvezdom je osvojio Kup 2012. bodine, dok je za A reprezentaciju Srbije, u vreme dok je selektor bio Siniša Mihajlović, odigrao pet utakmica.

- Fizički sam spreman i kada trener odluči da igram, biću tu da pružim maksimum. Nadam se da će moje iskustvo značiti i da ću pomoći ekipi, zbog toga sam tu. Želja mi je da osvojim što više trofeja, jer iz prvog mandata imam samo jedan Kup Srbije. Sada hoću to da ispravim.

Foto: Starsportphoto

Mijailović iz vremena kada je prvi put igrao za crveno-bele

U drugom mandatu nosiće crveno-beli dres sa brojem 33.

- Mnogi zovu, čestitaju, drago im je što sam se vratio u Zvezdu. Znaju i oni da sam i po odlasku iz kluba uvek pratio Zvezdu i nervirao se kada su loši rezultati. Nadam se da će sada biti bolje i da se nećemo nervirati, te da ću opravdati njihova očekivanja i podršku - dodao je Mijailović.

Dobrodošlicu povratniku poželeo je sportski direktor Mitar Mrkela, koji ga je svojevremeno i doveo u Ljutice Bogdana iz Požege.

- Ovo je drugi put da potpisujem ugovor sa Srđanom Mijailovićem, jer sam ga kao četrnaestogodišnjaka doveo u Omladinsku školu Crvene zvezde. Reč je o domaćem igraču koji će pojačati konkurenciju na poziciji defanzivnog veznog fudbalera. Želja je trenera Miloša Milojevića, a s obzirom na to da poznaje domaće takmičenje i Zvezdu, te da je dete ovog kluba u startu zna šta su njegovi zadaci. On je neko ko odmah može da uskoči i pomogne ekipi, jer se radi o fudbaleru izuzetnih fizičkih predispozicija i moralno-voljnih karakteristika i siguran sam da će biti pojačanje za naš tim. U takmičarskoj je formi, i to je još jedan razlog zbog kog smo želeli da ga dovedemo. Stava smo da može odmah da doprinese igri i kvalitetu tima - istakao je Mrkela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Ovo je novi predsednik Irana! Moćni svetski lider mu prvi čestitao!
Planeta

Ovo je novi predsednik Irana! Moćni svetski lider mu prvi čestitao!

Reformistički kandidat Masud Pezeškijan izabran je za novog predsednika Irana, pošto je u drugom krugu predsedničkih izbora, koji je održan juče, pobedio konzervativnog rivala Saida Džalilija osvojivši 53,3 odsto glasova, dok je Džalili osvojio osvojio 44,3, odsto, prenosi agencija Tasnim.

06.07.2024

10:56

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija