• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.10.2022

22:17

ŽELIMO DEVET BODOVA U NAREDNA TRI MEČA! Miloš Milojević: Prezadovoljan sam rezultatom, kada mnogi nisu verovali u Gobeljića, JA JESAM!

ATAIMAGES

Crvena zvezda

ŽELIMO DEVET BODOVA U NAREDNA TRI MEČA! Miloš Milojević: Prezadovoljan sam rezultatom, kada mnogi nisu verovali u Gobeljića, JA JESAM!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević pričao je na pres konferenciji posle pobede njegovog tima nad Ferencvarošom (4:1)

- Prezadovoljan sam rezultatom, čvrstinom u igri. Mada uvek težim savršenstvu, imamo prostora da napredujemo. Potrebno je vreme i isti odnos igrača prema utakmici kao večeras. Čestitam im. Nije bilo lako dobiti Ferencvaroš koji je do večeras bio lider u grupi - rekao je i Milojević.

Prokomentarisao je i sjajnu igur Marka Gobeljića na ovom meču.

- Naš prirodni desni bek je Gobeljić. Kad mnogi nisu verovali ja jesam. On ima kvalitet, ali kad mu sto puta kažete da nema pojma, on poveruje da nema pojma. Treba mu samopouzdanje, odigrao je dobro večeras. Ima fiziku za evropaki fudbal. Dao je gol Bufonu. Njemu odgovara kad ima prostor ispred sebe, a u evropskim mečevima ima. Ja znam Srbiju i Zvezdu, moraće Gobeljić da ponavlja ovakve partije - kaže on.

Foto: Tanjug/AP

Marko Gobeljić

Stav i zalaganje za njega su najbitniji za tim.

- Na osnovu večeras deluje da se menja atmosfera na bolje. Važno je da igrači znaju da ne igraju na život i smrt. Dosta je što ih ja kritikujem, neka ih makar verni navijači poštede. Stav, zalaganje, energija, to je ono što navijači hoće i to moramo. A hoće li se nekad promašiti penal ili dodati pogrešan pas, pa dešava se - dodaje Milojević.

Loš je bio početak u Ligi Evrope, ali Milojević je sada sigurno pun samopouzdanja, ma da ističe da je uvek spreman da ode.

- Ne mogu da kažem su mi sve stvari spakovane, ali nemam puno stvari i uvek sam spreman da odem. Ne razmišljam na taj način, važno je da uložimo rad i trud i uradimo sve što je do nas. Neću pomisliti posle jedne utakmice da smo prvaci sveta, neka momci slave večeras, sutra već priprema za Spartak. Nema ovde minulog rada - istako je trener Crvene zvezde.

Foto: Tanjug/AP

Želja je jasna, a to je devet bodova u naredna tri meča.

- Želja nam je da uzmemo preostalih devet bodova. Znam da je u sledećem kolu gostujući teren, ali siguran sam da će biti i naših navijača. Više karata su mi tražili za taj meč nego za ovaj. Idemo iz utakmice u utakmicu, držimo sve u svojim rukama i verovaćemo da možemo to da ostvarimo - kaže Milojević.

Mnoge je iznenadilo što dana nije igrao Osman Bukari.

- Bukari? Ista situacija kao sa Milunovićem. Verujem da onaj ko je 100 odato spreman bolje rešenje od onog ko je 90 odsto spreman. Rezonovali smo da je bolje da odmore još dva, tri dana, nego da rizikujemo da ih izgubimo za preostale utakmice do pauze - rekao je strateg crveno-belih.

Na kraju se zahvalio svim navijačima.

- Hvala navijačima koji su došli, koji su lojalni i podržavaju klub i kad je dobro i kad je teško. Voleo bih da bude punija “Marakana”, ali najvažnije je da oni koji dodju osećaju da momci dobro rade i da imaju pravi odnos prema utakmici i Zvezdi - završio je Miloš Milojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija