• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.10.2022

14:43

ON JE ZVEZDIN BEKAM! Mijatović zadužio devetku: Cilj je da debitujem, postignem gol, otrčim do severa, pa zaigram u derbiju...

crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda

ON JE ZVEZDIN BEKAM! Mijatović zadužio devetku: Cilj je da debitujem, postignem gol, otrčim do severa, pa zaigram u derbiju...

Podeli vest

Talentovani Jovan Mijatović produžio je ugovor sa klubom Crvenom zvezdom, dobio prekomandu u seniorsku ekipu, a zatim i zadužio Zvezdinu devetku

Iako samo 17 godina, snažni napadač se već obreo u seniorskom fudbalu i na osam utakmica u Grafičaru postigao pet golova, što je bio dovoljan znak za Miloša Milojevića da mu uruči poziv u prvi tim. 

Mijatović je načelno napadač, iako može da igra i po bokovima i to na obe strane, a visok je 180 centimetara i u Zvezdinoj školi je bio i ostao daleko poznatiji pod nadimkom - Bekam.

Foto: crvenazvezdafk.com

 

- Velika je čast i privilegija dobiti poziv za prvi tim sa svega 17 godina. Zvezdino sam dete, ovde sam od petlića i znam koji su zahtevi kluba. Na meni je da nastavim da radim još više, da slušam starije i kada dobijem šansu da dam sve od sebe da ostavim što bolji utisak. Prija mi i "devetka" na leđima, ne smatram da je to dodatni pritisak, već samo znak da u klubu veruju u moj talenat. Zahvalio bih se i Marku Neđiću, kao i Grafičaru, jer su me partije u dresu Zvezdine filijale preporučile za prvi tim. Naravno, zahvalnost i svim trenerima iz Omladinske škole sa kojima sam imao priliku da sarađujem, jer sam od svakog naučio nešto. Sledeći cilj je da debitujem za Crvenu zvezdu, potom i da postignem gol, otrčim do severa, pa zaigram u derbiju, Evropi, sve po redu - kazao je za sajt kluba omladinski reprezentativac Srbije i nova devetka Zvezde.

Foto: crvenazvezdafk.com

 


 
Mijatović je rođen 11. jula 2005. godine u Beogradu i čitav juniorski staž proveo je u Crvenoj zvezdi. Nakon što je u sezoni za nama, noseći dres kadeta upisao 12 golova i sedam asistencija, na 19 utakmica, usledila je prekomanda u tim Marka Neđića.

Vrlo brzo se Mijatović izdvojio kao jedan od najboljih fudbalera Grafičara i na osam utakmica upisao pet golova. Pogađao je protiv Loznice, IMT-a, Novog Sada i Trajala dva puta, što je bilo i više nego dovoljno da oduševi čelne ljude u Crvenoj zvezdi koji u mladom napadaču vide veliki potencijal. 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!
Politika

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!

Nema tih izbora, niti će ih ikada biti, koji bi od omiljenog autošovinste Viole fon Kramon i trgovca srpskim nacionalnim interesima poput Đilasovog potrčka Borka Stefanovića napravili pobednika. Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo, isakao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Terzić.

04.07.2024

09:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija