• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.10.2022

21:02

MILOJEVIĆ POSLE VOJVODINE: Bili smo superiorni, FALIO JE JOŠ JEDAN GOL!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

MILOJEVIĆ POSLE VOJVODINE: Bili smo superiorni, FALIO JE JOŠ JEDAN GOL!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević bio je zadovoljan posle nove, šeste po redu pobede Crvene zvezde u Superligi.

Beogradski crveno-beli pobedili su u Novom Sadu Vojvodinu 2:0 golovima Pešića u 52. i Kange u 62. minutu iz jedanaesterca.

Mislim da smo kontrolisali utakmicu od prvog do poslednjeg minuta, a kada dođu golovi to izgleda lakše, ali ne mora stalno da bude lako. Igrali smo na gostovanju protiv dobre ekipe koja jeste u padu forme, ali ima četiri kvalitetna ofanzivca. Momci su dobro kontrolisali utakmicu, stvarali smo šanse i u prvom poluvremenu, a Bukarija i Pešića je praktično milimetar delio od toga da postignu gol već tad. Možda nismo najbolje ušli u igru u drugom poluvremenu, tih uvodnih pet minuta, ali posle toga - totalna kontrola. Postigli smo dva gola i imali još nekoliko izglednih pozicija, tako da je pobeda definitivno zaslužena. Čestitam igračima na dobrom zalaganju i odnosu i hvala publici na sjajnoj podršci - počeo je Milojević. 


Milojević je imao samo reči hvale i za navijače, koji su, kaže, ponovo bili 12. igrač Crvene zvezde.
 
- Veliki vetar u leđa su nam navijači i nadam se da će u ovolikom broju doći u Niš. Jeste da je dalje, ali Niš je grad navijača Crvene zvezde i nadam se da će sa svih strana doći da nam pruže podršku u nedelju. Znači nam to, zbog toga igramo, jer želimo da se radujemo sa našim navijačima, te da im priređujemo spektakle koji ih čine zadovoljnima - podvukao je Milojević

Već u nedelju Crvena zvezda igra novi meč u Superligi protiv Radničkog u Nišu, a u četvrtak je možda i presudna utakmica u Ligi Evrope protiv Trabzona na stadionu Rajko Mitić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija