• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.10.2022

15:17

UZ PUNE TRIBINE PAŠĆE I TRABZON! Milunović zove na Ligu Evrope! Zvezda zaslužuje da PREZIMI!

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

UZ PUNE TRIBINE PAŠĆE I TRABZON! Milunović zove na Ligu Evrope! Zvezda zaslužuje da PREZIMI!

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milunović izjavio je da je ekipa napravila veliku stvar sa tri pobeda na gostovanjima u poslednjih sedam dana i pozvao navijače da podrže tim u četvrtak uveče (21.00) protiv Trabzona u Ligi Evrope.

Veliku stvar smo uradili time što smo u prethodnih sedam dana ostvarili tri pobede na gostovanjima. Tradicionalno je teško igrati u Kragujevcu, Novom Sadu i Nišu, ali smo pokazali sposobnost da zbijemo redove kad je potrebno i upišemo trijumfe u veoma važnom ciklusu za nas. Zapravo, ovo je možda i najvažniji ciklus u aktuelnoj sezoni i veoma sam ponosan što za sada sve funkcioniše dobro. Zvezda je pokazala snagu kad je najteže i to je svojevrsno gorivo za naredne izazove koji nas čekaju - ističe Milunović.
 

Podrška u Nišu, kao i na prethodna dva gostovanja je bila besprekorna, a sada je pravi trenutak da u četvrtak od 21 čas protiv Trabzona - Marakana bude ispunjena do poslednjeg mesta. 
 
Imali smo fantastičnu podršku na sva tri gostovanja, pogotovo na derbijima u Novom Sadu i Nišu. Veliki broj zvezdaša je došao, a pesma sa tribina nas je vodila do pobede. Zaista se mnogo bolje osećamo kada igramo pred velikim brojem naših navijača i nadam se da će tako biti i u četvrtak. Upravo to je sada najvažnije, da se u četvrtak, uz podršku sa tribina, pokažemo u najboljem mogućem svetlu i izborimo proleće u Evropi. Smatram da imamo kvalitet i da zaslužujemo da prezimimo, a navijače još jednom, pozivam da dođu u što većem broju - podvlači Milunović. 
 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija