• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2022

23:19

LJUBIMAC DELIJA NAJAVIO OSVETU! Idemo da VRATIMO dugove Monaku!

Starsportphoto

Crvena zvezda

LJUBIMAC DELIJA NAJAVIO OSVETU! Idemo da VRATIMO dugove Monaku!

Podeli vest

Pobedom nad turskim Trabzonom fudbaleri Crvene zvezde sačuvali su šanse da dočekaju evropsko proleće

Da bi se to dogodilo, crveno-beli moraju da savladaju Monako u Kneževini, ali i veruju u "poštenje" Mađara protiv Trabzona, jer je Ferencvaroš večerašnjim remijem obezbedio šesnaestinu finala Lige Evrope.

Defanzivac Zvezde Nemanja Milunović bio je presrećan zbog prvog trijumfa na evro-sceni, od povratka na Marakanu.

- Presrećan sam! Ovo mi je prva pobeda u Evropi otkako sam se vratio. Veliki je ulog, čestitam svim igračima na pobedi. Izgarali smo kao jedan, dali smo maksimum, kako igrači sa klupe tako i mi na terenu. Jedinstvo uvek krasi ovu ekipu - rekao je Milunović posle ostvarenog uspeha.

Osvrnuo se popularni Đed na pritisak koji je vladao uoči ovog meča:

Foto: Starsportphoto

Nemanja Milunović veruje u pobedu nad Monakom

- Mi smo profesionalci, svaka utakmica je pritisak, kako u prvenstvu, tako i u Evropi. Ciljevi su isti. Pritisak jeste veliki, ali bitno je da smo skoncentirasni. Svaka čast momcima, ja sam preumoran, ali sve se zaboravlja kad se osvoje tri boda, pred ovako divnom publikom - dodao je štoper Zvezde.

O predstojećojo utakmici sezone u Francuskoj, imao je sledeće mišljenje:

- Znali smo da moramo da pobedimo večeras, idemo po prolaz. Ostali su nam dužnici iz prve utakmice koja je bila izvanredna. Idemo tamo da vratimo dugove - istakao je Nemanja Milunović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija