• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.10.2022

11:30

ZVEZDA ŽELI PRVU POBEDU U EVROLIGI! Crveno-beli dočekuju TRINKIJERIJEV Bajern!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDA ŽELI PRVU POBEDU U EVROLIGI! Crveno-beli dočekuju TRINKIJERIJEV Bajern!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće večeras u 19.00 ekipu Bajerna iz Minhena u petom kolu Evrolige i pred svojim navijačima u dvorani "Aleksandar Nikolić" pokušaće da dođu do prve pobede u elitnom takmičenju

Šampion Srbije i nemački klub jedini su timovi bez trijumfa u Evroligi, a u međusobni duel ulaze sa skorom 0-4.

- Bajern je rezultatski u situaciji istoj kao i mi, biće jako motivisani i željni da prekinu negativni niz. I mi imamo svoje ambicije, igramo na domaćem terenu, pred našom publikom. Nadam se da ćemo pre svega biti zdravi i spremni. Ako tako bude, igraćemo sa velikim požrtvovanjem i energijom - izjavio je trener košarkaša Crvene zvezde Vladimir Jovanović.

Prethodne sezone je Crvena zvezda bila bolja pred svojim navijačima, dok je Bajern ubedljivo slavio u Minhenu. Jasno je da je večerašnji duel od ogromnog značaja za obe ekipe budući da i u Beogradu, ali i u Bavarskoj još uvek čekaju pobedu u elitnom takmičenju. 

Foto: Starsportphoto©

Još uvek nije poznato u kom će sastavu Zvezda nastupati večeras. Nemanja Nedović počeo je da trenira sa ekipom, ali je pitanje da li će igrati protiv Bajerna. Džejlen Adams imao je problema sa virusom poslednjih dana, a nedavno se treninzima priključio i Dalibor Ilić kog je mučila dislokacija ručnog zgloba. 

U petom kolu Evrolige večeras se sastaju i Efes - Fenerbahče (19.30), Asvel - Baskonija (20.00) i Barselona - Olimpija Milano (20.30).

Košarkaši Partizana sinoć su savladali Žalgiris sa 87:76, a u ostalim mečevima postignuti su sledeći rezultati: Olimpijakos - Monako 76:81, Makabi - Panatinaikos 85:74, Valensija - Alba 87:73 i Real Madrid - Virtus 92:95.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija