• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

28.10.2022

13:32

VIDELO SE! NISMO ODMAKLI DALEKO OD TOGA! Bivši trener Zvezde SPUŠTA LOPTU! Svaka čast na pobedi protiv Trabzona, ali...

Starsportphoto

Crvena zvezda

VIDELO SE! NISMO ODMAKLI DALEKO OD TOGA! Bivši trener Zvezde SPUŠTA LOPTU! Svaka čast na pobedi protiv Trabzona, ali...

Podeli vest

Crvena zvezda je sinoć pobedila Trabzon (2:1) u Ligi Evrope i ostala u igri za evropsko proleće.

Marakanu je u trans bacio Katai novim golom, koji je u milisekundi postao viralan, ali kada je tri minuta kasnije Trabzon preko Bakasetasa izjednačio - muk.

Na kraju turski dželat ispao je drugi Aleksandar, i to Pešić koji je drugim golom za srpskog šampiona naplatio dug i vratio za poraz na gostovanju istom rivalu pre mesec dana. Nije bilo nimalo lako, ali se završilo - slatko.    

- Jako je lepo što je Zvezda pobedila. To su opet bodovi novi za klub i za naš fudbal, uopšte, i jako bitno da je ostala šansa da prezimi u Evropi. A što se igre tiče... I sinoć se videlo mi jesmo iznad najnižeg range Evrope i svi koji se kvalifikuju u LE I LK su iznad, ali nismo odmakli daleko od toga. Tu su dve kategorije ovi koji ulaze u završnicu i ovi koji osvajaju treće četvrto mesto. Fali ti mnogo da uđeš tamo gore - za Informer.rs komentariše nekadašnji trener Crvene zvezde Milorad Kosanović.

Foto: Starsportphoto

Dosta muke trebalo je da se iščupa važna pobeda?

- Svaka čast za Kataija i novi gol za priču, o njemu više i ne pričam, moje mišljenje se zna, veliki fudbalski znalac, izvanredan potez... Bukari kad je skoncentrisan i može da posluži i da radi ono što mu se kaže. Dragović i Milunović daju neku sigurnost igri. Zvezda ima dosta problema u igri, Trabzon je pokazao jednu korektnu igru. U nekim delovima igre je čak bio i bolji od crveno-belih. Međutim i kod njih je mnogo stranih fudbalera, koji su se nagomilali i prvo igraju za sebe, pa tek onda za klub. Tako je i kod nas i to je veliki problem.

Foto: Starsportphoto

Ostaje meč odluke u kneževini...

- U principu ne prognoziram, neću ni sada, ali Zvezdu očekuje mnogo teži posao od onog sinoć. Još bez Dragovića čiji će se izostanak itekako osetiti. Monako takođe kao i Zvezda ima šansu za nokaut fazu. Ferencvaroš se neće opustiti protiv Trabzona jer u suprotnom nema ništa od prvog mesta. Realno, treba da budemo zadovoljni onim što su momci dosad uradili, ali i da se ne zanosimo mnogo. I sad se videlo mi moramo mnogo da radimo, ozbiljne stvari  sa ozbiljnim ljudima. Daj Bože da prođu i Zvezda i Partizan i za nas fudbal i za njih.

Potencira bivši Zvezdin trener još nešto:

- Razlika u kvalitetu između liga više nije kao nekad. Nekad si imao pet šest jakih prvenstava, a sad zbog hiperkupovine igrača,  i zbog toga što svi ozbiljno rade, podižu kvalitet, taj jaz je manji. Pokazuju to i klubovi samo tako. Španski klubovi, pa italijanski nisu više tako moćni, u nemačkoj imamo Bajern i eventualno Borusiju,  u Engleskoj Siti, na Pirinejima Real i otprilike to je taj vrh. Hoću da kažem da vrhunski fudbal stagnira. Potrebni su ozbiljna selekcija i ozbiljan rad i disciplina - zaključuje Milorad Kosanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jaki komentatori

pre 1 godinu

,,Јаки" коментатори, Богдановић, Анђус, Косановић и слични. А шта сте ви то урадили у фудбалу?! По чему сте познати. По ТРА ЛА ЛА!!!

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija